Tevreden met de nieuwe selectie?

Ja, zeker!

77%
Ik moet zien wat er nog bij gaat komen

12%
Nee, had meer verwacht

12%

Stemmen: 129

Speler van de week

Naam:
Barry Knook
Leeftijd
19
Positie:
Doelman

Interviews
Meest recente interviews

RBC morgen in actie tegen HVV'24

Gepost door:Dennis // 2019-02-16 15:31:46 // 301 keer bekeken

RBC ontmoet morgen naaste achtervolger en koploper in het verliespuntenklassement HVV'24. De Roosendaalse ploeg van trainer-coach Henk Vos gaat de wedstrijd in als koploper. HVV'24 volgt op één punt, maar heeft wel een duel minder gespeeld.

Het is voor RBC noodzaak om de wedstrijd morgenmiddag winnend af te sluiten. Na de winterstop draait de ploeg van Vos allesbehalve goed. Het haalde slechts één punt uit twee thuisduels. HVV'24 kroop dichterbij door een overwinning op SC Gastel en een gelijkspel tegen vv Schijf. 

In het heenduel leek RBC een gemakkelijke overwinning te behalen. Binnen twintig minuten nam de Roosendaalse ploeg een 0-3 voorsprong na doelpunten van Mujib Yaqoubi, Levy Schotel en Randy Elst. Van HVV'24 had RBC in de eerste helft niets te duchten. RBC had de voorsprong verder moeten uitbouwen. Tot aan de zestigste minuut was er weinig aan de hand. Daarna nam thuisploeg het roer volledig over. In een klein half uur werd de stand teruggebracht tot 3-3. Sinan Coban wist uit vijf kansen drie maal te scoren. Eenmaal kon doelman Jordi Brühns redding brengen en eenmaal stond de paal een treffer in de weg. Aan de andere kant leek Yaqoubi RBC alsnog drie punten te bezorgen, maar voor leeg goal kon hij de voorzet alleen schampen met zijn hoofd.

Morgen staat de koppositie op het spel. Bij winst behoudt RBC de leiding in de derde klasse A. Bij gelijkspel of verlies kan RBC terugzakken naar de derde plek, want ook RKVV Roosendaal volgt op een punt.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd