Tevreden met de nieuwe selectie?

Ja, zeker!

79%
Ik moet zien wat er nog bij gaat komen

13%
Nee, had meer verwacht

8%

Stemmen: 109

Speler van de week

Naam:
Barry Knook
Leeftijd
19
Positie:
Doelman

Interviews
Meest recente interviews

RBC vanavond voor de beker in actie tegen RKVV Roosendaal

Gepost door:Dennis // 2019-01-29 16:12:34 // 264 keer bekeken

RBC komt vanavond in de vierde ronde van de beker in actie tegen stadsgenoot RKVV Roosendaal. De ploeg van trainer-coach Henk Vos zou eigenlijk vorige week dinsdag het bekerduel afwerken, maar door sneeuwval was dit niet mogelijk. 

Afgelopen zondag oefende RBC tegen Rood Wit W. Anass el Gamali maakte die week er voor tegen vv Steenbergen (0-2 verliest) zijn rentree in het oranje-wit. De centrumverdediger zat vrijwel de gehele eerste seizoenshelft langs de kant vanwege een hardnekkige knieblessure. In de tweede ronde van de beker tegen vv Zundert maakte hij ook al zijn comeback, maar toen liet hij weten nog teveel last van de knie te ondervinden. Een hernieuwde terugkeer voor de winterstop zat er niet meer in. Tegen Rood Wit W (0-2 verlies) stond hij zo'n zestig minuten op het veld. Zijn komst komt als geroepen, aangezien centrale verdediger Jeroen Molenaar geblesseerd is geraakt in het duel met Steenbergen. Hij is voorlopig niet inzetbaar. 

In het duel met Rood Wit W bleek RBC tevens ineens moeilijk tot scoren te komen. Net als tegen Steenbergen kwam het elftal van Vos niet tot een doelpunt, ondanks vele kansen. Er werd wel gescoord door Mujib Yaqoubi tegen Rood Wit W, maar zijn inzet werd uiteindelijk afgekeurd vanwege buitenspel.

Vanavond krijgt RBC een hernieuwde kans om het doel te gaan vinden. In de vierde ronde van de beker wacht een prachtig duel op bezoek bij RKVV Roosendaal. Het duel begint om 20:00 uur op Sportpark Hulsdonk. De winnaar gaat door naar de laatste zestien. 

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd