Tevreden met de nieuwe selectie?

Ja, zeker!

79%
Ik moet zien wat er nog bij gaat komen

13%
Nee, had meer verwacht

8%

Stemmen: 109

Speler van de week

Naam:
Barry Knook
Leeftijd
19
Positie:
Doelman

Interviews
Meest recente interviews

RBC verliest van Rood Wit W

Gepost door:Dennis // 2019-01-27 15:07:58 // 590 keer bekeken

RBC heeft het oefenduel met eersteklasser Rood Wit W verloren. In het eigen Herstaco Stadion was de club uit Sint Willebrord met 0-2 te sterk.

Vlak voor rust kwam Rood Wit W op voorsprong.  Vlak daarvoor had RBC de score al een paar keer kunnen openen. Eerst leek Gino de Klerk na een goede actie van Randy Elst de bal voor het binnen tikken te hebben, maar RBC's nummer zes had teveel tijd nodig, waardoor zijn inzet van de doellijn gered kon worden. Mujib Yaqoubi scoorde wel, maar de op links doorgebroken Marouane Hamdoune werd afgevlagd vanwege buitenspel. 

Rood Wit had in de beginfase twee grote kansen, maar twee maal werd voorlangs geschoten. Vlak voor rust was het uit een counter wel raak, 0-1. In de tweede helft liepen de bezoekers snel uit naar 0-2. RBC kreeg daarna veel kansen op de aansluitingstreffer, maar Anwar Tarfit schoot na goed terugleggen van Adnane Samra hoog over, Elst slalomde langs meerdere verdedigers maar vond de keeper op zijn weg, Tarfit schoot twee maal op de vuisten van de keeper, Elst zijn schot werd met een ultieme redding tegen de paal getikt en De Klerk's zijn schot ging voorlangs. Ondanks de vele grote kansen wist RBC net als tegen vv Steenbergen vorige week niet tot scoren te komen. 

Aankomende dinsdagavond speelt RBC in de vierde ronde van de beker tegen RKVV Roosendaal. Deze wedstrijd zou eigenlijk afgelopen dinsdagavond gespeeld worden, maar de winterse neerslag gooide toen roet in het eten.

RBC - Rood Wit W 0-2 (0-1)

Opstelling RBC: Brühns (Leest); Schalk, Schouten, El Gamali (MuurmansKuipers), Hamdoune; De Klerk, Schotel (Muurmans), Elst; Samra, Yaqoubi, Tarfit (c)

Reacties

Ouwegetrouwe

2019-01-27 18:09:07

de foto's:

https://myalbum.com/album/Mje9VQzBQjB5