Pakt RBC aan het eind van het seizoen de schaal?

Absoluut!

70%
Nee, nacompetitie is het hoogst haalbare

30%

Stemmen: 219

Speler van de week

Naam:
Jelte Pal
Leeftijd
17
Positie:
aanvaller

Interviews
Meest recente interviews

RBC start morgen tweede seizoenshelft

Gepost door:Dennis // 2019-01-19 16:39:42 // 227 keer bekeken

RBC begint morgenmiddag aan de tweede seizoenshelft met een thuiswedstrijd tegen vv Steenbergen. De Roosendalers gaan die wedstrijd als koploper in. Steenbergen bezet momenteel de tiende plaats.

RBC heeft een goede oefencampagne afgewerkt afgelopen week in voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Eerst werd zaterdag derdeklasser SV Meerkerk met 8-0 verslagen en drie dagen later was Oranje Wit 2 (reserve hoofdklasse) aan de beurt (5-2). Steenbergen won met 4-1 van vierdeklasser ODIO, maar drie dagen later verloor het van derdeklasser MMC Weert met 4-2. Steenbergen begon heel zwak aan de competitie. Het moest tot 21 oktober wachten tot het de eerste overwinning wist te behalen (1-0 overwinning op vv Clinge). Inmiddels lijkt de weg naar boven ingezet te zijn.

RBC is de eerste seizoenshelft ongeslagen gebleven. Het moest enkel drie keer een gelijkspel toestaan. Uit de ziekenboeg kwam ook goed nieuws: Anass el Gamali is weer inzetbaar voor trainer-coach Henk Vos. Ook ex-aanvoerder Lars de Voogd traint mee en gaat aansluiten bij de selectie en zal binnen afzienbare tijd ook inzetbaar zijn. Daar tegenover staat dat Jacques Dekker weer een bovenbeenblessure heeft opgelopen. Deze blessure speelde hem ook al parten aan het begin van het seizoen. Naast Dekker is uiteraard ook Gijs Gommeren nog niet inzetbaar vanwege de zware blessure die hij opliep in het oefenduel met Rood Wit O23.

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd