Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

81%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

19%

Stemmen: 21

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Kwakman is niet te koop

Gepost door:Remy // 2007-06-06 00:00:00 // 2903 keer bekeken

Verdediger Kees Kwakman blijft bij RBC. Onder andere NAC en Vitesse zouden interesse hebben in de 23-jarige Volendammer, maar RBC laat hem niet gaan. 'Ik mag niet weg, ben niet te koop. Dat maakt het simpel, ik zal wel blijven', aldus Kwakman, dieeen contract heeft tot medio 2009,in BN/DeStem.

'Niet dat er concreet een club voor me was; ik wilde alleen weten wat ik moest kosten. Dat komt dus niet aan de orde. Vind ik niet erg, het is niet zo dat ik weg wil. Ik heb het naar mijn zin bij RBC en het is fijn vertrouwen te krijgen. Misschien wel beter om hier nog een jaar te laten zien wat ik kan.'

De Roosendalers hebben verder Sjoerd Schrier en Rodney Ubbergen een nieuwe aanbieding gedaan. Ook Sjack van Rijsbergen mag (op amateurbasis) blijven. Met Henk Vos moet RBC nog gesprekken voeren.

De 22-jarige Jonas Vanlandschoot is bijna binnen. Volgens algemeen directeur Manfred Laroszit de komst van de Belgische rechteraanvaller in de afrondende fase. RBC is nu nog op zoek naar een rechter centrale verdediger en een scorende spits.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd