Tevreden met de nieuwe selectie?

Ja, zeker!

79%
Ik moet zien wat er nog bij gaat komen

13%
Nee, had meer verwacht

8%

Stemmen: 109

Speler van de week

Naam:
Barry Knook
Leeftijd
19
Positie:
Doelman

Interviews
Meest recente interviews

RBC loot uitwedstrijd tegen RCS

Gepost door:Dennis // 2018-11-24 18:42:48 // 674 keer bekeken

Zaterdagmiddag is bij Wilhelmina'26 de loting verricht voor de derde en vierde ronde van de districtsbeker (Zuid I). RBC is gekoppeld aan RCS. Deze wedstrijd wordt op dinsdagavond 11 december afgewerkt op het sportpark van de club uit Oost-Souburg. In onderling overleg kan het duel nog verplaatst worden naar het weekend. RCS komt momenteel uit in de zaterdag derde klasse.

Naast de derde ronde werd er ook meteen geloot voor de vierde ronde. Mocht de ploeg van hoofdtrainer Henk Vos de vierde ronde bereiken dan wacht een confrontatie met de winnaar tussen RKVV Roosendaal - SC Gastel. Voor RBC is dit net als het duel met RCS een uitduel.

 

Reacties

Ivo

2018-11-25 11:08:17

Tegen RCS hebben we nog een klein appeltje te schillen na de nacompetitie van enkele seizoenen geleden. RBC kan zo maar 2 ronden verder komen, RCS, RKVV Roosendaal en Gastel zijn zeker te verslaan. En dan zit je - als ik het goed heb - al bij de laatste 16. Dat zou een mooie prestatie zijn. 

Nieuwkomer

2018-11-25 21:29:16

Een beker stunt zit er dit seizoen in. Al moet de focus wel op de competitie liggen, want promotie is het allerberlangrijkste!

RCS is wel een dingetje, want je won uit met 2-4 en stond thuis bij rust 1-1 en door bizarre omstandigheden in de rust draait alles om.. hopelijk word de wedstrijd naar het weekend verplaatst zodat er meer supporters aanwezig zullen zijn.