Pakt RBC aan het eind van het seizoen de schaal?

Absoluut!

70%
Nee, nacompetitie is het hoogst haalbare

30%

Stemmen: 219

Speler van de week

Naam:
Jelte Pal
Leeftijd
17
Positie:
aanvaller

Interviews
Meest recente interviews

RBC op jacht naar de eerste periodetitel

Gepost door:Dennis // 2018-11-17 11:28:49 // 370 keer bekeken

Koploper HVV'24 en RBC (nummer twee in de competitie) zijn nog de enige kanshebbers voor de eerste periodetitel in de derde klasse A. De ploeg van hoofdtrainer Henk Vos heeft twee punten achterstand op de club uit Hulst en moet komend weekend winnen op bezoek bij sv MOC'17 om nog een kans te maken op het eerste ticket voor de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse. 

HVV'24 heeft het volledig in eigen hand. De lijstaanvoerder is bij winst op SC Gastel dit weekend sowieso verzekerd van de eerste periode. Bij een gelijkspel gaat er gekeken worden naar het doelsaldo, waar RBC een achterstand heeft van drie doelpunten op HVV'24. Het devies lijkt aankomende zondag daarom ook om doelpunten te maken.

Bij sv MOC'17 komen de Roosendalers vier oude bekende tegen. Doelman Thierry Aarts, centrumverdedigers Joey Tak en Gino Pieter en vleugelaanvaller Kevin van Andel komen uit voor MOC'17. Een goede start heeft de degradant uit de tweede klasse allerminst. Het heeft zes punten weten te behalen in zeven duels. Er werd thuis wel van nummer drie RKVV Roosendaal gewonnen (4-1), maar de laatste twee duels in de competitie gingen verloren tegen vv Schijf (1-0) en vv Steenbergen (3-6). In de beker werd wel knap gewonnen van tweedeklasser Unitas'30 (3-2). RBC won ook in de tweede ronde van de beker. Tweedeklasser vv Zundert werd met 5-1 verslagen.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd