Tevreden met de nieuwe selectie?

Ja, zeker!

71%
Ik moet zien wat er nog bij gaat komen

22%
Nee, had meer verwacht

8%

Stemmen: 51

Speler van de week

Naam:
Barry Knook
Leeftijd
19
Positie:
Doelman

Interviews
Meest recente interviews

Gommeren voorlopig aan de kant met zware blessure

Gepost door:Dennis // 2018-10-24 07:03:58 // 847 keer bekeken

Hoofdtrainr Henk Vos kan voorlopig geen beroep doen op Gijs Gommeren. De spits, die afgelopen weekend zijn eerste competitietreffer maakte voor RBC, viel gisteren zwaar geblesseerd uit in een duel namens RBC 023 tegen Rood Wit W 023.

Tien minuten voor het einde van het duel werd Gommeren met een overtreding in het strafschopgebied zwaar toegetakeld. Onderzoek op het veld wees uit op een mogelijke beenbreuk, zo meldt RBCvoetbal.nl. De aanvaller werd vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd geconstateerd dat hij twee breuken had opgelopen, waarvan een in het scheenbeen en een in het kuitbeen. Een operatie was niet noodzakelijk, wel zit Gommeren tot aan zijn lies in het gips. Het is nog niet bekend hoelang de aanvaller eruit ligt, maar hij is zeker pas na de winterstop inzetbaar. 

Het duel tussen beide teams eindigde in een 4-0 overwinning voor RBC 023. Adnane Samra schoot de toegekende strafschop na de overtreding op Gommeren binnen en was daarvoor ook al twee maal trefzeker. De ingevallen Jelte Pal schoot de eindstand op het scorebord. 

 

Reacties

Ivo

2018-10-24 14:08:07

Tijdens een oefenwedstrijd iemand een gebroken been schoppen. Bah bah, dat is echt misselijk. En dan waarschijnlijk niet eens geschorst worden. Heeft iemand gezien wat er gebeurde?

Balen voor Gijs. Beterschap ermee. 

Ouwegetrouwe

2018-10-24 17:37:31

Was geen sprake van opzet. Ze gaan beiden naar de bal. Een echt pech moment voor Gijs. Jammer dat een lekkere pot voetbal die heel sportief was zo af moest lopen. De tegenstander treft geen blaam, en is denk ik verder welkom voor een volgende wedstrijd.  In rsd of st willebrord. Gijs kop op jongen.