Tevreden met de nieuwe selectie?

Ja, zeker!

71%
Ik moet zien wat er nog bij gaat komen

22%
Nee, had meer verwacht

8%

Stemmen: 51

Speler van de week

Naam:
Barry Knook
Leeftijd
19
Positie:
Doelman

Interviews
Meest recente interviews

RBC vandaag in actie tegen Philippine

Gepost door:Dennis // 2018-10-21 10:37:44 // 287 keer bekeken

RBC speelt vanmiddag een competitiewedstrijd tegen Philippine. De Roosendalers zijn door het gelijke spel tegen Victoria'03 een plaats gezakt in de rangschikking. Het staat nu vierde. Philippine ging RBC voorbij en staat met een punt meer op de derde plek.

Vorig jaar had RBC een vrij gemakkelijke middag tegen de club uit het gelijknamige dorp. De Zeeuwen werden met 5-0 verslagen. Dit jaar verloor Philippine het openingsduel op bezoek bij SAB (1-0). Het was de enige treffer tot nu toe die zij kregen dit seizoen in competitieverband. De laatste drie duels werden gewonnen. Bij Philippine staat de 49-jarige Dennis de Nooijer in de aanval. De Nooijer, die jarenlang in de punt van Sparta Rotterdam speelde, scoorde vorige week zijn eerste doelpunt. Vorig seizoen kwam hij nog uit voor Apollo'69 in de zaterdag vierde klasse en noteerde 33 treffers.

Bij RBC is Quincy Schouten weer fit om te spelen. Bij winst vanmiddag komt RBC in ieder geval weer in de top-3 van het klassement.

Vermoedelijke opstelling RBC: Leest; Schouten, El Gamali, Molenaar, Hamdoune; Azaimi, De Klerk, Schotel; Dekker, Elst, Tarfit (c)

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd