De nacompetitie..

Die winnen we wel!

26%
Nee, niet in deze vorm

74%

Stemmen: 35

Speler van de week

Naam:
Randy Elst
Leeftijd
24
Positie:
Nummer tien

Interviews
Meest recente interviews

RBC start morgen competitie met thuisduel tegen VVR

Gepost door:Dennis // 2018-09-22 12:19:17 // 439 keer bekeken

Voor het eerste elftal van RBC gaat morgen de competitie van start in de derde klasse A met een thuisduel tegen VVR. De club uit Rijsbergen promoveerde afgelopen seizoen vanuit de vierde klasse door in de nacompetitie af te rekenen met Breskens en Hontenisse.

De ploeg van hoofdtrainer Henk Vos is ongeslagen de groepsfase van de beker doorgekomen. Het moest slechts één treffer incasseren. In het thuisduel met De Fendert moest doelman Joeri Leest eenmaal capituleren. RBC wist in de drie bekerduels echter 23 doelpunten te noteren. 

VVR kijkt juist terug op zwakke prestaties in het bekertoernooi. Zij wisten zich niet te plaatsen voor de tweede ronde. Bij Internos werd met 1-1 gelijkgespeeld, thuis werd verloren van Sprundel (1-2) en alleen het laatste tegen WDS'19 werd in winst omgezet (1-2).

De Roosendalers weten al vier jaar op rij niet het openingsduel in de competitie te winnen. In 2013 was het voor het laatst dat RBC het eerste duel wist te winnen. vv Schijf, dit seizoen ook uitkomend in de derde klasse A, werd toen met 1-2 verslagen.

Vermoedelijke opstelling RBC: Leest; De Klerk, Schouten, Molenaar, Hamdoune; Azaimi, El Gamali, Schotel; Samra, Elst, Tarfit (c)

Reacties

OD Sjon

2018-09-22 18:44:37

Succes mannen!!