De nacompetitie..

Die winnen we wel!

26%
Nee, niet in deze vorm

74%

Stemmen: 35

Speler van de week

Naam:
Randy Elst
Leeftijd
24
Positie:
Nummer tien

Interviews
Meest recente interviews

Zaterdag start bekertoernooi voor RBC

Gepost door:Dennis // 2018-08-31 13:13:36 // 304 keer bekeken

RBC begint morgen aan de officiële campagne van het seizoen 2018/2019. De Roosendalers ontmoeten in de eerste ronde van het bekertoernooi vv De Fendert. De ploeg uit Fijnaart was al eerder tegenstander in de beker. Twee jaar geleden wonnen de oranje-witten met 7-0.

Naast De Fendert maken vv DIOZ en De Schutters ook deel uit van de groepsfase van het bekertoernooi waarin RBC bivakkeert. De voorbereiding naar het begin van de officiële wedstrijden van RBC is allerminst sterk te noemen. De ploeg van hoofdcoach Henk Vos speelde met 1-1 gelijk tegen het tweede elftal van vv Barendrecht en verloor afgelopen zondag met 6-0 van zondag tweedeklasser vv Rijen. 

Vos kan geen beroep doen op Jaques Dekker, die vorig seizoen met zijn oude club vv Cluzona het hoofdtoernooi van de KNVB beker wist te bereiken. Ook Mo Azaimi moet het duel laten passeren. Ook hij moet een schorsing uitzitten.

Het duel tussen RBC en De Fendert begint om 17.00 uur in het Herstaco Stadion. De toegang is gratis. 

Vermoedelijke opstelling RBC: Leest; Schouten, Schuit, Molenaar, Hamdoune; El Gamali, De Klerk, Schotel; Yaqoubi, Elst, Tarfit (c)

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd