De nacompetitie..

Die winnen we wel!

26%
Nee, niet in deze vorm

74%

Stemmen: 35

Speler van de week

Naam:
Randy Elst
Leeftijd
24
Positie:
Nummer tien

Interviews
Meest recente interviews

Bestel je RBC SeizoenClubCard!

Gepost door:Dennis // 2018-07-22 13:38:43 // 384 keer bekeken

RBC komt dit seizoen wederom uit in de derde klasse A. Vorig seizoen was de vuurdoop van de Roosendalers in deze klasse. na een zwakke start fleurde de ploeg tegen het einde van de competitie op en pakte de derde periodetitel. In de nacompetitie moest RBC na strafschoppen haar meerdere erkennen in Unitas'30. Komend seizoen gaat de Roosendaalse ploeg onder leiding van hoofdtrainer Henk Vos een nieuwe poging wagen om promotie naar de tweede klasse te bewerkstelligen.

RBC heeft de selectie versterkt, waarbij er gekeken is naar kwaliteit en routine. Vanuit RBC U19 stromen er vier jeugdspelers door. Vos krijgt de taak om er een geoliede machine van te maken om zo hoog mogelijk te eindigen.

Met een RBC SeizoenClubCard heb je toegang tot alle thuiswedstrijden van RBC in het Herstaco Stadion. Met een SeizoenClubCard ben je tevens lid van de vereniging en verkrijg je daarmee toegang tot de algemene ledenvergadering.

Een RBC SeizoenClubCard kost €60,- per seizoen. (of €40,- als je 65 jaar of ouder bent). Ben je actief als vrijwilliger voor de club dan betaal je slechts €30,-. RBC kan iedere vorm van financiële steun gebruiken. Bestel je RBC SeizoenClubCard en help RBC terug naar de top!

Je SCC bestellen doe je door een e-mail te sturen naar secretaris@rbcvoetbal.nl en vermeld daarin je voor- en achternaam, geboorteplaats en -datum, adres, postcode, woonplaats en het nummer van je identiteitskaart, paspoort of rijbewijs. Je ontvangt daarna een factuur voor betaling van de contributie.





Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd