De nacompetitie..

Die winnen we wel!

26%
Nee, niet in deze vorm

74%

Stemmen: 35

Speler van de week

Naam:
Randy Elst
Leeftijd
24
Positie:
Nummer tien

Interviews
Meest recente interviews

RBC weer in derde klasse A

Gepost door:Dennis // 2018-07-13 08:53:00 // 2330 keer bekeken

RBC komt ook komend seizoen uit in de derde klasse A. De Roosendaalse ploeg, die komend seizoen onder leiding staat van hoofdtrainer Henk Vos, ontmoet een aantal nieuwe clubs ten opzichte van vorig seizoen. Hieronder volgt de indeling van de derde klasse A:

Derde klasse A 2018/2019

Clinge - Clinge
HVV'24 - Hulst
sv MOC'17 - Bergen op Zoom
Philippine - Philippine
RBC - Roosendaal
RKVV Roosendaal - Roosendaal
SAB - Breda
SC Gastel - Oud Gastel
vv Schijf - Schijf
vv Steenbergen - Steenbergen
vv Terneuzen - Terneuzen
VVR - Rijsbergen
Victoria'03 - Oudenbosch
Virtus - Zevenbergen

Reacties

Jove28

2018-07-13 20:49:59

weer een leuke competitie met goede clubs .ik ben benieuwd.

Mr.RBC

2018-07-19 09:39:28

Zijn we al kampioen?

Nieuwkomer

2018-07-20 17:33:33

Het cynisme druipt ervan af hehe

We hebben een leuke selectie maar laten we vooral de 1e paar competitie wedstrijden afwachten. De voorbereiding heeft ons al vaker zand in de ogen doen strooien.. al moet ik zeggen dat ik vooraf nu wel hoopvol gestemd ben. Dat we zomaar even kampioen worden dat verwacht ik zeker niet want de concurrentie heeft zich ook goed versterkt, denk daarbij o.a aan Rkvv Roosendaal. 

Onze eigen transferperiode was ook succesvol. Heb er absoluut vertrouwen in maar hou toch nog een slag om de arm, want het verleden leert ons ook dat goede individuele spelers niet altijd een goed team betekend. Aan Henk Vos de taak dit voor elkaar te krijgen maar sinds hij er is gaan er wel allerlei deuren open lijkt het wel en dat geeft elke supporter weer positieve moed!

Ouwegetrouwe

2018-07-20 22:14:24

@nieuwkomer: vertel wat hebben ze er op hulsdonk allemaal bij?

No.1

2018-07-21 10:56:37

@nieuwkomer,je hebt helemaal gelijk als je zegt dat goede individuele spelers nog geen team maakt. Daarom moet ik het ook eerst zien,ik verwacht toch een aantal haantjes in deze selectie. Maar dat er nu allerlei deuren opengaan omdat Henk vos er nu is geloof ik niet,denk eerder dat dat te maken heeft met een zak geld die ergens vandaan is getoverd. Maar we zullen het gaan zien ,er zitten een aantal taaie ploegen tussen.

Nieuwkomer

2018-07-21 18:32:10

@ouwegetrouwe

Wesley van Zundert en Lars Machielse (beide hoofdklasse ervaring) en ik begrijp dat Wesley van Zundert erbij RBC slecht opstaat, want hij heeft bij ons niks gepresteerd en enkel ze geld opgehaald en vedette kwaaltjes getoont. Maar ik verwacht toch nog veel van hem bij RKVV. Die zal vast zijn gram willen halen van een mislukt seizoen en hoe pijnlijk ook voor ons... waarschijnlijk zal hij daar wel renderen. Dit puur vanwege het feit dat spelers die naar ons komen er enkel zijn omdat we ze betalen. Ik hoop dan ook echt vanuit de grond van mijn hart dat de nieuwe spelers die we nu hebben niet zo denken en meer een Randy Elst instelling hebben. Die gast speelde bij Jong Feyenoord (zelfs aanvoerder) daar maak ik uit op dat hij bij de betere spelers hoorde van zijn lichting. Blessures hebben zijn prof carriere omzeep geholpen maar die jongen heeft bij ons in de 3e klasse vanaf minuut 1 inzet getoont en hard gewerkt zonder vedette neigingen. Ook al is het maar 3e klasse.. zonder inzet ben je gewoon middelmaat hoeveel talent je ook hebt. Daarom heb ik ook zoveel respect voor deze speler omdat hij altijd alles gegeven heeft voor onze club!

Jaques Dekkers bv stond op de fb van Cluzona dat hij die club met pijn in hart verlaat maar dat de aanbieding te goed was om te negeren van RBC. Dan hoop ik maar als supporter dat hij hier niet alleen voor het geld is maar ook laat zien waarom hij betaald krijgt en vecht voor onze club. 

Randy en Anwar waren afgelopen seizoen mijn favoriete spelers en hun instelling is altijd perfect, als de rest dezelfde drive heeft kan het een mooi seizoen worden. 

Ivo

2018-07-21 20:07:14

We gaan het zien, het afgelopen seizoen hadden we ook behoorlijke versterkingen en kwam het er niet uit. Het team viel stukje bij beetje uit elkaar, en pas nadat de laatste vertrok begon het pas te lopen. En ik schat Danny als trainer hoger in dan Henk Vos. Daar heeft het denk ik niet aan gelegen. 

Ook nu komen er weer veel nieuwe spelers en treffen we tegenstanders die al jaren met hetzelfde team spelen en dus goed op elkaar ingespeeld zijn. 

Een plaatsje in de top-3 zou al een hele stap vooruit zijn op vorig seizoen. Of je echt kampioen kan worden hangt van zoveel factoren af. Je hebt net dat beetje geluk nodig en ook grens- en scheidsrechters spelen nog wel eens een dubieuze rol. 

Ik vind het ook vreemd dat er nu blijkbaar ineens wel geld is, allemaal leuk en aardig zo'n suikeroom maar wat als zo iemand wegvalt denk ik dan. Maar met de sponsoring is het overal kommer en kwel dus je moet wat. 

Het gaat weer een lang en spannend seizoen worden. Veel succes allemaal.

PL

2018-07-22 19:31:11

@Nieuwkomer : Toch jammer dat je andere spelers ook gauw vergeten bent die de afgelopen jaren toch wel iets gebracht hebben. Beetje typisch RBC....... uit het oog uit het hart

Kland

2018-07-22 20:06:53

Hoop met jullie dat RBC de weg omhoog inslaat.  Maar het geld maakt alles kapot. Een paar spelers wel en anderen weer niet betalen werkt niet. Waar is de clubliefde? Maar als je dan toch wil betalen geef dan iedereen iets op grond van prestatie of ervaring. En wat de centen bij RBC betreft: er is geen suikeroom en die moeten gewoon worden terugbetaald. 

Nieuwkomer

2018-07-23 10:08:37

PL

En dit slaat op? Het seizoen is voorbij en er is een nieuw seizoen opkomst. Enkel nu omdat jou zoon gestopt is komt deze reactie van jou. Ik doe niet anders nu dan andere jaren hoor bij aanvang van een seizoen. Elk jaar is er wel enthousiasme doordat we een aantal nieuwe leuker spelers hebben.

Ik vind jou reactie dus echt ronduit kinderachtig. Iedereen vind het jammer dat Lars gestopt is maar het leven gaat door voor ons als club hé....

Nieuwkomer

2018-07-23 10:08:37

PL

En dit slaat op? Het seizoen is voorbij en er is een nieuw seizoen opkomst. Enkel nu omdat jou zoon gestopt is komt deze reactie van jou. Ik doe niet anders nu dan andere jaren hoor bij aanvang van een seizoen. Elk jaar is er wel enthousiasme doordat we een aantal nieuwe leuker spelers hebben.

Ik vind jou reactie dus echt ronduit kinderachtig. Iedereen vind het jammer dat Lars gestopt is maar het leven gaat door voor ons als club hé....

PL

2018-07-23 14:16:14

@Nieuwkomer : Jij praat ook nog over afgelopen seizoen. Voetballen doe je met een heel team. Iedereen levert een bijdrage naar zijn kunnen. En er hoeft ook niemand onder het gras geveegd te worden zoals Wesley. Alles heeft zijn reden. En de opmerking over uit het oog uit het hart........ geef je zelf aan "Het seizoen is voorbij en er is een nieuw seizoen op komst"

Nieuwkomer

2018-07-23 14:42:12

Ik mag toch mijn mening daarover geven. Hij kwam geld opstrijken en leverde geen prestaties. Toen men het geld stop zette omdat hij niet kwam opdagen bij trainingen of nog onder invloed was op wedstrijddagen gaf hij er de brui aan. Zijn goed recht natuurlijk, maar aangezien hij geld kreeg voor zijn diensten mag hij daar ook op afgerekend worden. Ik voegde er nog overigens aan toe dat ik verwacht dat hij bij Rkvv Roosendaal waarschijnlijk wel zal renderen. Dit omdat ik hem ook bij Dosko heb zien voetballen en weet dat hij het echt wel kan. Hij heeft het enkel bij RBC niet laten zien.

Maar wat wil je nu precies dan? Dat we nu het komende jaar bij elke post de spelers van vorig seizoen moeten prijzen? Ben je soms vergeten dat ze allemaal besloten de club de rug toe te keren toen het slecht ging en toen het weer beter ging begon er vele te twijfelen of ze misschien toch wilde blijven. Dus kom niet aan met uit het oog uit het hart. Niemand is weggestuurd ze hebben (toendertijd), want we leken namelijk een zinkend schip zelf tijdig al aangegeven niet verder te willen met onze club. 

Ik had je reactie ook serieuzer genomen als je dit had gepost in één van de andere jaargangen maar toen zei je het nooit. We weten allebei ook wel waarom hé, dit gaat namelijk niet om speler(s) maar een ''speler''. En dat is er ook nog eentje die altijd enkel maar lof gehad heeft van de supporters. Denk dat jij er zelf ook meer in je maag mee zit dan de desbetreffende speler zelf.

Een nieuw seizoen met nieuwe kansen. 

PL

2018-07-23 14:51:55

@Nieuwkomer : Zoals zo vaak hier : Zinloze discussie. En beticht mij niet van iets dat niet zo is. Heb me juist altijd onthouden van persoonsverheerlijking. 

No.1

2018-07-23 18:45:27

@nieuwkomer,dat de meeste spelers zijn gaan lopen ligt niet aan het feit dat het dit seizoen niet liep. Dat ligt puur aan het feit dat die spelers konden lezen en schrijven met Danny mathijsen en dat ze daar graag mee te doen hadden. En dat ze boos waren over de manier waarop hij aan de kant geschoven is. Daarna wordt er een trainer naar voren geschoven waar velen geen vertrouwen in hadden. Dat er daarna ook nog leugens verteld worden over wie wat verdient en wat er geboden is,is dan de bekende druppel. Dit ligt dus totaal niet aan de spelers die vertrokken zijn,maar met het spelletje dat gespeeld werd

Kland

2018-07-23 19:31:19

Heeft zeker ook met niet transparante betalingssysteem te maken. De keeper kreeg als híj geluk had 2 paar nieuwe keepershandschoenen terwijl anderen enkele duizenden verdienden. Dit verschil moet je niet willen. 

Nieuwkomer

2018-07-23 21:14:45

Het ging er mij vooral om dat de opmerking uit het oog uit het hart nergens opsloeg, want wanneer je praat over het nieuwe seizoen en de nieuwe spelers zegt dit niks over vorige jaargangen.

Ivo

2018-07-23 22:47:24

Even iets anders, wat gaat Danny nu doen? Wordt hij ergens trainer?

Peultjes

2018-07-25 10:41:48

@ivo

Danny gaat als veldspeler aan de slag bij MOC

Kland

2018-07-25 14:57:19

Heeft ie iets tegen RBC dan? Vriendjes met MOC en andere overlopers?

No.1

2018-07-26 08:44:49

@Kland: Leg mij nu eens uit waarom precies die spelers overlopers zijn? Iedereen is toch vrij om een club te kiezen? Dan lopen er straks bij ons toch ook een stel overlopers zoals jij ze betiteld? Of ben je vergeten dat er 5 van kruisland komen? Bijna alle spelers die nu vertrokken zijn,zijn weggegaan uit onvrede. En dat Mathijsen een hekel heeft aan Rbc geloof ik niet,dat zijn ook de omstandigheden geweest zoals hij behandelt is. .Vind het respectloos van jou naar de spelers toe die vorig jaar alles hebben gegeven om ons erin te houden,om ze nu overlopers te noemen

Kland

2018-07-26 10:43:14

Nr 1. Bedoelde dat ze weg zijn gegaan en overlopers is wellicht geen goed woord. Bedoelde vertrekkers. Maar waarom zijn zij vertrokken? En wat is die onvrede bij spelers en Danny dan? Natuurlijk respecteer ik ook dat de vertrokken spelers hun best voor RBC hebben gedaan. 

Nieuwkomer

2018-07-26 13:58:56

Ze zijn nu eenmaal weg, niet weggestuurd maar weggegaan. Laten we ons focussen op het komende seizoen en de spelers die het dit jaar voor ons moeten doen.

De enige speler waar ik persoonlijk mee in me maag zit die vertrokken is Thierry Aarts, die hadden ze beter kunnen behouden want hij behoord tot de betere keepers uit deze regio.

Kevin1980

2018-07-26 19:30:44

En niet te vergeten Gino Pieter en Lars De Voogd want die hebben de afgelopen jaren veel betekend voor RBC !Vind t idd jammer dat Lars gestopt is en Gino naar Moc gaat.Maar deze spelers hebben wel mede voor onze promotie gezorgd!Maar nu op naar t nieuwe seizoen en hopelijk dat deze nieuwe goede spelers een goed team worden!!Dan gaat het een mooi jaar worden!

Kland

2018-07-26 20:36:32

Thierry en Gino hadden moeten blijven. Hadden meer gewaardeerd moeten worden. Zullen volgend seizoen alles geven om RBC te verslaan. En dat Danny dan ook weer gaat voetballen vind ik een lachertje. Bij RBC kon ie dat toch niet meer?

Boegieman

2018-07-27 07:27:52

Bekerindeling

DIOZ - Zegge

De Fendert  - Fijnaart

De Schutters - Stampersgat

RBC

Ivo

2018-07-27 08:37:26

Nou, dat ben je wel aan je stand verplicht om daar doorheen te komen. 

Schutters 5e klasse, DIOZ 4e klasse en Fendert 3e klasse zaterdag. 

RFRbc

2018-07-27 11:48:11

Appeltje eitje voor onze Oranje-Witte 

RFRbc

2018-07-27 11:48:11

Appeltje eitje voor onze Oranje-Witte 

Kland

2018-07-31 12:19:00

Hoe staat het met de commercie bij onze club? Gebeurt er nog wat met het oog op het komende seizoen?