Pakt RBC aan het eind van het seizoen de schaal?

Absoluut!

57%
Nee, nacompetitie is het hoogst haalbare

43%

Stemmen: 274

Speler van de week

Naam:
Randy Elst
Leeftijd
24
Positie:
Nummer tien

Interviews
Meest recente interviews

Joeri Leest nieuwe doelman RBC

Gepost door:Dennis // 2018-06-16 11:47:05 // 991 keer bekeken

RBC heeft haar nieuwe doelman voor komend seizoen binnen. Joeri Leest komt over van het gedegradeerde vv Prinsenland. Leest is geen onbekende van de Roosendalers. Hij werd namelijk op 10-jarige leeftijd gescout en speelde tot het faillissement in de jeugdopleiding. Hierna kwam hij nog uit voor FC Dordrecht A1.

Leest had afgelopen seizoen last van een knieblessure en heedft zich gefocust op komend seizoen."Ik ben weer helemaal fit. En voor mij is het heel speciaal om weer terug te keren naar RBC. Ik heb hier immers zo lang gespeeld. Dat faillissement vond ik echt heel erg." Over zijn sportieve ambities met RBC is Leest duidelijk: "RBC moet volgend seizoen natuurlijk minimaal mee gaan draaien in de top van de Derde Klasse," zo liet hij optekenen door RBCVoetbal.nl.

 

 

 

Reacties

Kland

2018-06-19 23:52:15

Blij dat  deze keeper naar RBC komt. Maar begrijp niet waarom alle 3 de keepers zijn weg gegaan.

Ivo

2018-06-20 09:24:40

Thierry omdat ie toe is aan iets anders. En de andere 2 omdat ze graag aan spelen toe willen komen en dat zat er bij RBC niet in. 

Je hebt nu een ervaren keeper en een jong talent uit eigen jeugd. En de keepers uit de O19 achter de hand. Veel beter toch?