Pakt RBC aan het eind van het seizoen de schaal?

Absoluut!

80%
Nee, nacompetitie is het hoogst haalbare

20%

Stemmen: 116

Speler van de week

Naam:
Mujib Yaqoubi
Leeftijd
24
Positie:
Aanvaller

Interviews
Meest recente interviews

RBC speelt gelijk tegen Tholense Boys

Gepost door:Dennis // 2018-03-06 22:27:48 // 862 keer bekeken

Het oefenduel tussen RBC en Tholense Boys is geëindigd in een 2-2 gelijkspel. De Roosendalers leken in de slotfase de zege te pakken, maar Mujib Yaqoubi zag zijn kopbal na een corner op de lat belanden.

Bij RBC ontbraken enkele krachten. Wesley van Zundert en aanvoerder Lars de Voogd waren niet aanwezig. Daarnaast kregen een flink aantal reserves de kans om zich te bewijzen.

Al snel keek RBC tegen een achterstand aan. De goal werd afgevlagd, maar de scheidsrechter wees naar de middenstip: 1-0. De Roosendalers namen daarna het heft in handen. Meerdere kansen werden niet verzilverd. Jovanni van Nijnatten wist halverwege de stand gelijk te trekken via een boogbal over de keeper. Anwar Tarfit leek RBC op voorsprong te zetten, maar na een goede lage voorzet van Kevin van Andel schoot hij net langs de goal.

In de tweede helft schoot Yaqoubi RBC via de binnenkant van de paal op voorsprong, maar na een vlagsignaal voor buitenspel werd het doelpunt afgekeurd. Tholense Boys kwam andermaal wel op voorsprong. De thuisploeg drong daarna aan en kreeg enkele kansen om de score verder uit te bouwen. Een vrije trap belandde op de paal en even later kreeg Tholense Boys een strafschop na een overtreding van Mike Schalk. De strafschop werd gekeerd door doelman Alan Szymczyszyn. In de slotfase trok Van Andel de stand gelijk en leek Yaqoubi RBC alsnog naar de overwinning te koppen, maar zijn inzet belandde op de lat. In de scrimmage wist de Roosendaalse club de bal niet in het doel te krijgen.

Tholense Boys - RBC 2-2 (1-1)
1-0
1-1 Van Nijnatten
2-1
2-2 Van Andel

Bijz: Szymczyszyn stopt strafschop

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd