Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

80%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

20%

Stemmen: 25

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

John Schot speelgerechtigd

Gepost door:Dennis // 2018-01-26 07:16:11 // 2120 keer bekeken

John Schot kan zondag in actie komen in de stadsderby tegen RKVV Roosendaal. De aanvallende middenvelder was in afwachting van de FIFA en de Belgische bond om toestemming te krijgen om voor RBC uit te komen. Het transfercertificaat kwam gistermiddag binnen bij de KNVB, zo meldt RBCVoetbal.nl.

Komende zondag heeft hoofdcoach Danny Mathijssen een vrijwel fitte selectie tot zijn beschikking. Ook Randy Elst is inzetbaar. RBC krijgt meteen een pittig programma voor de kiezen. Na de stadsderby tegen Roosendaal volgen wedstrijden tegen SC Gastel en koploper vv Hoeven. 




Reacties

Ouwegetrouwe

2018-01-26 12:25:52

John en Wesley elk een helft, klinkt ook al goed...

Mr.RBC

2018-01-26 18:52:23

Guess who just got back today
The wild-eyed boy that had been away
Haven't changed that much to say
But man, I still think the cats is crazy

They were askin' if you were around
How you was, where you could be found
Told 'em you were livin' downtown
Drivin' all the old men crazy

The boy is back in town

The boy is back in town

You know that chick that used to dance a lot
Every night she'd be on the floor, shakin' what she got
When I say she was cool she was red hot
I mean, she was steamin'

And that time over at Johnny's place,
Well, this chick got up and she slapped Johnny's face
Man, we just fell about the place
If that chick don't want to know, forget her

The boy is back in town

The boy is back in town

The boy is back in townThe boy is back in town

Spread the word around
Guess who's back in town

Just spread the word around

Sunday night he'll be dressed to kill
Down at Dino's Bar 'n' Grill
The drink will flow and the blood will spill
And if the boy want to fight, you better let 'em

That jukebox in the corner blastin' out my favorite song
The nights are getting warmer, it won't be long
Won't be long till the summer comes
Now that the boys are here again

The boy is back in town

The boy is back in town

The boy is back in town

Spread the word aroundThe boy is back in town

The boy is back in town

The boy is back in town
Been hangin' down at Dino's
The boy is back in town again

Ouwegetrouwe

2018-01-26 20:34:47

maar geen whiskey in the jar he

Ouwegetrouwe

2018-01-26 22:28:22

thin lizzy met de veel te vroeg overleden phil lynott voor de jongeren hier. keertje luisteren kan geen kwaad zeg ik...

Nieuwkomer

2018-01-26 23:59:35

Hehe Mr.RBC 

De wereld ziet er wel anders uit nu met Schot en Elst. Een seizoen duurd 26 wedstrijden en normaal gesproken heb je er na de winterstop nog 13 te gaan, maar omdat de competitie vroeger gestart is en er een volledige speelronde was afgelast (uitwedstrijd tegen Hoeven) hebben we nu gewoon nog 15 wedstrijden om er een mooi seizoen van te maken.

Het lijkt me dat Kevin en Wesley nu ook weer echt fit zijn. Dan hebben we 5 aanvallende creatieve spelers in de vorm van Anwar, Wesley, Kevin, Randy en John. Op papier is dat gewoon bij afstand de beste voorhoede van deze competitie, 3 daarvan hebben op hoofdklasse niveau gespeelt of hoger zelfs. Die 15 wedstrijden zijn voor ons dus een eigenlijk een zegen te noemen. Ook Sven van Son die terug is uit Finland en in de voorbereding heeft laten zien dat hij van waarde kan zijn.

Wel jammer dat ons 1e 3 wedstrijden na de winterstop gelijk 3 hele pittige zijn. Om te beginnen uit tegen Rkvv Roosendaal (de grote stadsderby), daarna thuis tegen Sc Gastel (de nummer 2) om vervolgens een uitwedstrijd naar de koploper uit Hoeven te moeten. Gezien onze plek op de ranglijst is een goede herstart vereist maar dit zal zeker niet makkelijk worden, al zijn we nu wel een stuk sterker dan vlak voor de winterstop toen we klap op klap kregen. Gelukkig liet de ploeg tegen Hontenisse zien wat er wellicht dit jaar nog in het vat zit.

Zondag richting Hulsdonk, dat word denk ik zelfs nog de moeilijkste van de 3. Dit ivm de prestige die er omheen hangt ondanks het feit dat we beide toch tegenvallen en meer van de 1e seizoenshelft verwacht hadden.

Nou, hup RBC! Maak er een mooie 2e seizoenshelft van zodat deze jaargang toch nog wat glans krijgt en dat de supporters weer trots kunnen zijn. 

 

Nieuwkomer

2018-01-27 00:05:40

Vroeger gestart moest later gestart zijn uiteraard, foutje 

Ivo

2018-01-27 10:50:57

Er lijkt eindelijk een selectie te staan waarbij de trainer kan kiezen. Voor sommige mannen wordt het lastig, de basisplaatsen zijn geen zekerheidje meer.  Ik denk voor niemand op dit moment. 

Ik ben benieuwd naar hoe het team er uit komt te zien, en of er ook vasthouden wordt aan 4-3-3 nu de samenstelling van de selectie wat veranderd is. Ik denk dat je ook 4-2-3-1 kan gaan spelen, zeker in de wat lastigere wedstrijden wil je misschien 2 controlerende middenvelders inzetten (de Voogd/van Son?). 

 

Adje

2018-01-27 16:56:05

@Ivo: Maar goed dat spelers niet vanzelfsprekend verzekerd zijn van 'n basisplaats, dat houdt ze scherp en dat moeten we juist hebben.

Wat voor speelstijl Danny ook gaat hanteren Ivo, de Voogd moet altijd spelen, zoveel meerwaarde voor het elftal met hetgeen hij verzet tijdens wedstrijden.

Ben benieuwd wat de rest van het seizoen gaat brengen met Schot erbij en zoals het er naar uitziet 'n weer fitte Elst. Qua selectie hebben we 'n topploeg voor de 3e klasse, nu nog op het veld zien waar te maken, te beginnen morgen tegen Roosendaal.

Nieuwkomer

2018-01-27 21:46:06

Lars moet zeker altijd spelen, die zet je als eerste op het wedstrijdformulier. Voor hem zal het ook wel weer wat makkelijker worden nu er meer kwaliteit rond hem heen loopt. Als 6 kun je weinig uitrichten als het hele team uiteenvalt wat met regelmaat gebeurde voor de winterstop.

Ben zelf ook wel benieuwd wat Danny rondom de keepers gaat doen. Nu we weten dat dit zijn laatste half jaar is zou ik altijd voor de sterkste optie gaan want hij moet ook denken aan ze eigen CV en waar RBC eindigd dit seizoen. Hij heeft namelijk het komende half jaar op een aantal posities bovengemiddeld spelersmateriaal tot zijn beschikking.

We hebben eindelijk weer een sterk elftal, nu is mijn hoop ook dat hij kiest voor de sterkste keeper.

Ps. Wesley van Zundert heeft een artikel in BNdestem. Leuk om te lezen, de groept lijkt hongerig en gretig te zijn iig!