Pakt RBC aan het eind van het seizoen de schaal?

Absoluut!

84%
Nee, nacompetitie is het hoogst haalbare

16%

Stemmen: 102

Speler van de week

Naam:
Mujib Yaqoubi
Leeftijd
23
Positie:
Aanvaller

Interviews
Meest recente interviews

RBC wint oefenduel met Madese Boys

Gepost door:Dennis // 2018-01-17 20:01:04 // 1372 keer bekeken

RBC heeft het oefenduel met Madese Boys afgesloten met een overwinning. In het Herstaco Stadion won de ploeg van trainer-coach Danny Mathijssen met 1-0. In de zomer speelde beide elftallen ook al tegen elkaar. Toen werd het 1-1.

RBC begon met John Schot in de basis. De aanvallende middenvelder was nadrukkelijk aanwezig in het duel. Ook Sven van Son begon in de basiself. Doelman Jeremy Troost kwam nog niet in actie. Hij zal aankomende zaterdag pas zijn opwachting gaan maken in het doel tegen VVC'68.

Na ruim vijf minuten kwam RBC al op voorsprong. Anwar Tarfit trok naar binnen om uit te halen en zijn schot werd dusdanig van richting veranderd door Wesley van Zundert dat de keeper van Madese Boys kansloos werd gelaten, 1-0.

Het duel had vele gelijkenissen met de wedstrijd uit bij Made. Ook toen werden er sporadisch kansen gecreëerd. Na twintig minuten kreeg Madese Boys wel een grote kans. Via de linkerkant werd de bal in de zestien gebracht, maar het schot kon gepareerd worden door doelman Thierry Aarts. RBC leek de score te verdubbelen toen Tarfit vrij voor de keeper gezet werd door Schot, maar het doelpunt werd afgevlagd voor buitenspel.

In de tweede helft werd er doorlopend gewisseld, maar RBC kreeg wel kansen op meer. Van Son kwam vrij voor de keeper, maar kwam niet verder dan een rolletje. De ingevallen Kevin van Andel schoot tegen de keeper aan. Veel kansen werden er daarna niet meer gecreëerd, waardoor RBC met een 1-0 overwinning van het veld stapte.

RBC - Madese Boys 1-0 (1-0)
1-0 Van Zundert

Opstelling RBC: Aarts; Schalk (Verhulst), Pieter (Schuit), Tak, Vromans (Kuipers); De Voogd (c) (Van Son), Van Son (Yaqoubi), Schot (Voeten); Van Nijnatten, Van Zundert (Van Andel), Tarfit

Reacties

Hussie

2018-01-14 15:09:48

Lekker zonnetje.  Pilske erbij.

Voetbal is heel het seizoen nogal onrustig ook als er niks op het spel staat zelfs.

Verder wel blij dat er geen ledematen verloren zijn met oud en nieuw.

We gaan het beleven.

Ouwegetrouwe

2018-01-14 17:26:53

goede overwinning lekker weer en een leuke pot en een compliment aan de tegenstander.

https://myalbum.com/album/6v6GwOGYsXLX

Adje

2018-01-14 20:12:06

Hoe gaat het met Randy Elst ? Prognose was dat hij na de winterstop zou terugkeren, hoe staat hij er momenteel voor, gaan wij hem nog zien dit seizoen ? Ik hoop van wel natuurlijk.