Maarten Schipper gestopt

Gepost door:Dennis // 2018-01-04 22:11:31 // 1452 keer bekeken

Hoofdtrainer Danny Mathijssen kan niet langer beschikken over Maarten Schipper. De rechtsback, die afgelopen seizoen overkwam van RSC Alliance, had sinds augustus al last van motivatieproblemen, zo meldde Mathijssen in december aan RBCFans.nl.

Ondanks dat Schipper in een vroeg stadium al aangaf er eigenlijk de brui aan te willen geven bleef hij tot aan de winterstop bij de selectie. "Ik heb hem gevraagd te blijven tot Sven van Son terug is," zo liet Mathijssen weten. In december kwam Schipper helemaal niet meer aan spelen toe. Na afloop van het met 8-2 gewonnen duel tegen vv Hontenisse leverde Schipper zijn spullen in bij RBC. Naast Van Son heeft Mathijssen nu ook de beschikking over John Schot. 

Reacties

Hussie

2018-01-04 23:59:09

Wat heb je al in augustus aan een ongemotiveerde voetballer, neem het hem niet kwalijk maar als vereniging lijkt het me wel makkelijker om vantevoren bezetting te hebben. De Duitser ,Sven naar finland,  dit verhaal.

Had gewoon 4e klasse jongens er weg gezet waren we veel verder gekomen. Het spelers beleid van 2017/2018 heb ik mijn bedenkingen bij..

Wessel

2018-01-05 00:02:02

Ongemotiveerde spelers heb je niks aan, Kan ook negatief zijn tegenover je team. Dus dan weg ermee!! Mooi dat John en van Son er nu bij zijn. Op naar een mooie tweede seizoenshelft!! 

Ivo

2018-01-06 16:41:59

Dit is iets wat al sinds het begin van doorstart een irritatiepunt is. Spelers die selectievoetbal willen spelen maar dan afhaken als ze te weinig spelen. Ga dan gewoon lekker ergens in het zesde voetballen. Je kiest er zelf voor om de strijd aan te gaan met anderen, dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Maar maak wel af waar je aan begint, het zijn de consequenties van je eigen keuze voor dat seizoen. 

Het stoppen met het 2e elftal is natuurlijk wel de fout van RBC geweest. Jongens die buiten de boot vallen komen nu helemaal niet aan voetballen toe. 

De lijst met spelers die ons de afgelopen seizoenen al tijdens het seizoen hebben verlaten is veel te lang. Daardoor kwamen we vaak in de knel. Wat mij betreft komt er volgend seizoen gewoon weer een 2e elftal,waar jongens die de hele jeugdopleiding hebben doorlopen maar die nog niet goed genoeg zijn voor het 1e naartoe kunnen doorstromen, zo kan je alle selectiespelers speeltijd gunnen en heb je een veel bredere basis voor je 1e team. 

Adje

2018-01-06 19:59:36

Hier hoef je niets aan toe te voegen Ivo. Hopelijk komt er dat 2e elftal terug volgend jaar, de aanstichter van die belachelijke beslissing is dan de deur uit. Nieuwe mensen nieuwe kansen,