Pakt RBC aan het eind van het seizoen de schaal?

Absoluut!

84%
Nee, nacompetitie is het hoogst haalbare

16%

Stemmen: 67

Speler van de week

Naam:
Levy Schotel
Leeftijd
21
Positie:
Aanvaller

Interviews
Meest recente interviews

RBC zondag naar Terneuzen

Gepost door:Dennis // 2017-11-18 15:57:37 // 807 keer bekeken

RBC reist aankomende zondagmiddag af richting Terneuzen. De ploeg uit de gelijknamige stad bezet momenteel de twaalfde plaats. RBC doet het met een tiende plek niet veel beter.

De Roosendalers willen graag afscheid nemen van de onderste regionen van de derde klasse A. De top-3 is voorlopig uitzicht, maar RBC zal zondag wel proberen de aansluiting met de brede middenmoot te behouden. Daarvoor is een overwinning in Zeeuws-Vlaanderen noodzakelijk. Deze week speelde de Roosendaalse club nog een oefenduel tegen vv Halsteren. De hoofdklasser won deze wedstrijd met 3-4. Bij RBC viel U19-speler Aaron Dekkers op. Hij scoorde het derde doelpunt voor de thuisploeg. Dekkers maakt door zijn goede optreden ook deel uit van de wedstrijdselectie van komende zondag. Vermoedelijk zal Dekkers ook vanaf de aftrap starten.  

Reacties

Adje

2017-11-19 12:26:58

We moeten die top 3 eens laten varen, dat is helemaal niet van toepassing op dit elftal en het spel van de laatste wedstrijden. Wanneer wij in de middenmoot eindigen dan mogen wij niet onttevreden zijn, meer zit er voorlopig niet in, er staat geen ingespeeld elftal, en met al die wisselingen steeds wordt het er ook niet beter op. 

Vandaag moeten er punten gehaald worden in Terneuzen, zo niet dan kom je steeds verder in de onderste regionen terecht, dat is momenteel de belangrijkste opdracht, daarvan wegblijven.

Mr.RBC

2017-11-19 13:08:34

Velen hier denken nog in betaald voetbal Adje en zien de realiteit van het nu niet

Nieuwkomer

2017-11-19 17:40:19

3-0 verlies en de concurrenten punten gepakt. We staan er slecht voor nu, hopelijk kunnen we uit dit dal klimmen.