Pakt RBC aan het eind van het seizoen de schaal?

Absoluut!

84%
Nee, nacompetitie is het hoogst haalbare

16%

Stemmen: 67

Speler van de week

Naam:
Levy Schotel
Leeftijd
21
Positie:
Aanvaller

Interviews
Meest recente interviews

Aankondiging: nieuwe website RBCFans.nl

Gepost door:ForzaRbc // 2017-11-03 19:45:22 // 1528 keer bekeken

De website van RBCFans.nl ondergaat aankomend weekend een flinke metamorfose. De fansite verandert na ruim elf jaar van uiterlijk. Er wordt onder andere afscheid genomen van het voormalige logo van de failliet club RBC Roosendaal. 

 

Als eerste zal vanavond de verhuizing plaatsvinden van de huidige domeinnaam naar een andere hostingpartner. Dit betekent dat alles wat de komende uren wordt geplaatst  op de website verloren gaat. 

 

Bij de vernieuwde website wordt het volledige ledenbestand verwijderd. Iedereen moet zich opnieuw aanmelden. In de nieuwe website verdwijnt ook de speler van de maand. Daar voor terug komt de speler van de week. Ook is een forum ingebouwd waarin gediscussieerd kan worden over de club, opstellingen, wedstrijden, oud-RBC'ers en er is een apart topic voor kantinepraat. Leden kunnen tevens een avatar uploaden, waarmee ze bijvoorbeeld een favoriete speler als afbeelding kunnen tonen. In de nabije toekomst zal het tevens mogelijk zijn voor leden om eigen reacties aan te passen, bijvoorbeeld om deze aan te vullen en andere leden te quoten, dit geldt eveneens voor het forum. Op de homepagina kunnen ook de drie best beoordeelde video's bekeken worden, evenals de actuele stand in de derde klasse A en het speelschema. 

 

In de top van de website wordt nog een link gelegd met het verleden. De huidige standen van de Eredivisie en de Jupiler League kunnen daar bekeken worden. Als alles goed loopt zal de website zaterdagochtend online komen. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd