Pakt RBC aan het eind van het seizoen de schaal?

Absoluut!

84%
Nee, nacompetitie is het hoogst haalbare

16%

Stemmen: 67

Speler van de week

Naam:
Levy Schotel
Leeftijd
21
Positie:
Aanvaller

Interviews
Meest recente interviews

RBC zondag voor eerste keer naar Zeeuws-Vlaanderen

Gepost door:ForzaRbc // 2017-11-03 19:49:56 // 975 keer bekeken

RBC gaat zondagmiddag voor de eerste keer richting Zeeuws-Vlaanderen. De Roosendalers ontmoeten daar vv Philippine. De club uit het gelijknamige dorp wordt tot een van de betere tegenstanders geacht in de derde klasse A.

 

Momenteel staat Philippine in de onderste regionen. De Zeeuwse club staat op de negende stek, maar moet nog wel het gestaakte duel met vv Terneuzen inhalen. De tussenstand van die wedstrijd is 0-0. RBC heeft een punt meer en staat op de achtste plaats. De ploeg van hoofdcoach Danny Mathijssen won vorige week met 1-0 van vv Breskens. Anwar Tarfit brak de ban vijf minuten voor tijd. De Roosendalers gaan met een nagenoeg fitte selectie richting Philippine toe. Alleen de tot de winterstop afwezigen Sven van Son (voor studie naar Finland), Randy Elst en Jeremy Troost (beide herstellende van een blessure) zijn niet inzetbaar.

 

RBC kan tot op heden geen goede statistieken overleggen in uitwedstrijden. Tegen SC Gastel en vv Steenbergen verloor de ploeg van Mathijssen. Wel kwam RBC steeds op voorsprong, maar moest het in de slotfase alsnog een nederlaag slikken. Om volledige aansluiting te krijgen bij de subtop van de derde klasse is het zaak om drie punten te pakken in Philippine. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd