Pakt RBC aan het eind van het seizoen de schaal?

Absoluut!

84%
Nee, nacompetitie is het hoogst haalbare

16%

Stemmen: 67

Speler van de week

Naam:
Levy Schotel
Leeftijd
21
Positie:
Aanvaller

Interviews
Meest recente interviews

Van Andel voorlopig nog aan de kant

Gepost door:ForzaRbc // 2017-10-05 00:00:00 // 1147 keer bekeken

Kevin van Andel is voorlopig nog niet inzetbaar voor hoofdcoach Danny Mathijssen. De aanvaller van RBC heeft een gekneusde enkel opgelopen en kan daardoor minimaal een maand niet spelen voor het eerste elftal.

Van Andel liep zijn kwetsuur op in het oefenduel met vv Gesta. Een speler ging op zijn enkel staan en sindsdien heeft hij last met schieten. "Er komt dan een stekende pijn opzetten. Met lopen heb ik geen last," zo liet hij weten aan RBCFans.nl. Deze week stond er een MRI-scan gepland, maar meer als een foto is er niet gemaakt: "Op de foto was niet ernstigs te zien, alleen op een aanhechting zag hij iets. Hij heeft een aantal bewegingen gedaan en daarbij had ik geen last, daardoor vond hij een MRI-scan niet nodig. Als ik een scheurtje had opgelopen, dan had ik wel wat moeten voelen. Het is in ieder geval goed gekneusd en dat kan drie maanden duren voordat het hersteld is," zo stelde hij.

De aanvaller zal echter al snel het herstelproces gaan oppakken met verzorger Leen Boer. "Ik begin met wat loopoefeningen en zal samen met Leen het herstelproces gaan oppakken. De komende periode zal ik langzaam naar oefeningen met de bal gaan toewerken."

Hoelang het precies gaat duren is nog niet bekend. Van Andel hoopt binnen een maand weer op het veld te kunnen staan. Vorig seizoen was hij ook lange tijd geblesseerd. Toen was het zijn hamstring. Daar is hij echter volledig van genezen. Afgelopen seizoen was hij - ondanks blessureleed - toch nog goed voor zestien competitietreffers.  

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd