Pakt RBC aan het eind van het seizoen de schaal?

Absoluut!

84%
Nee, nacompetitie is het hoogst haalbare

16%

Stemmen: 67

Speler van de week

Naam:
Levy Schotel
Leeftijd
21
Positie:
Aanvaller

Interviews
Meest recente interviews

RBC begint morgen aan de competitie

Gepost door:ForzaRbc // 2017-09-23 00:00:00 // 847 keer bekeken

RBC start morgen met haar eerste competitiewedstrijd in de derde klasse A. De Roosendaalse club gaat zondagmiddag op bezoek bij SC Gastel. 


De ploeg van hoofdcoach Danny Mathijssen heeft een lange voorbereiding achter de rug. Begin juli werden er 3 oefenduels gespeeld, waarna er in augustus en september nog eens 5 oefenwedstrijden werden afgewerkt. Daarin werd een goede indruk achtergelaten. Alleen eersteklasser Rood Wit W was tegen een gemankeerd elftal van RBC te sterk (4-0). Tegen de tweedeklassers SC Kruisland (2-2), Madese Boys (1-1) en sv MOC'17 (1-1) werden knappe resultaten behaald. In het bekertoernooi ging het echter wel mis. Na twee overwinningen wist RBC niet voorbij SV Walcheren te komen. De club uit Vlissingen benutte wel haar kansen, 3-0. 

RBC heeft in het verleden al meerdere keren tegen SC Gastel gespeeld. Het merendeel van de wedstrijden werden beslist in Roosendaals voordeel. twee jaar terug werd RBC echter met 1-0 verslagen. Voor de Roosendalers is het tevens enige tijd geleden dat de eerste competitiewedstrijd werd gewonnen. In het seizoen 2013/2014 werd voor het laatst gewonnen in het openingsweekend. Toen werd met 1-2 van vv Schijf gewonnen.  

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd