Van Son en Schuit naar RBC

Gepost door:ForzaRbc // 2017-05-22 00:00:00 // 2628 keer bekeken

RBC heeft weer twee versterkingen voor komend seizoen weten binnen te halen. Sven van Son en Huub Schuit komen over van derdeklasser BSC, zo meldt RBCVoetbal.nl.

De 23-jarige Schuit is een centrale verdediger met lengte, iets wat ontbreekt in de huidige selectie van RBC. De 20-jarige Van Son is een middenvelder en speelde vanaf zijn zestiende in het eerste van BSC. Beide spelers spelen al vanaf de jeugd voor de stadsgenoot, maar maken nu toch de overstap richting RBC. "Het is een ambitieuze club en dat spreekt me erg aan," aldus Schuit. Ook Van Son trekt graag het oranje shirt aan: "Ik speel al vanaf mijn zestiende in het eerste van BSC en ben toe aan iets nieuws. RBC heeft de ambitie om hogerop te komen en daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren," zo vertelt hij aan RBCVoetbal.nl.

Schuit kwam dit seizoen tot twee doelpunten voor BSC. Van Son maakte er vier. Beide spelers spelen met hun club BSC nog nacompetitie om in de derde klasse te blijven. "Het zou mooi zijn om volgend seizoen tegen BSC te kunnen spelen." "Inderdaad," zegt Van Son, "RBC - BSC zou een mooi affiche zijn komend jaar."





Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd