RBC grijpt naast topper

Gepost door:ForzaRbc // 2017-01-16 00:00:00 // 3188 keer bekeken

RBC heeft het niet voor elkaar gekregen om Robin van Nijnatten aan zich te binden. De huidige speler van RKSV Halsteren is sinds deze winterstop vrij en gaat de rest van het seizoen voetballen voor vv Schijf, zo weet RBCFans.nl.

Van Nijnatten komt uit de BVO jeugdopleiding van RBC en reikte tot de selectie van het eerste elftal. Hij maakte zijn debuut in het seizoen 2007/2008 tegen TOP Oss. Het was de wedstrijd waarin RBC een plaats in de play offs diende af te dwingen, maar verspeelde die plaats door met 0-1 te verliezen van de Ossenaren. 


Een vaste waarde werd de van origine linksback nooit en speelde vooral zijn wedstrijden voor Jong RBC Roosendaal. Hij verruilde RBC daarna voor Topklasser Baronie om het jaar daarop voor RKSV Halsteren uit te komen. De 27-jarige verdediger kwam vijf jaar voor die club uit, maar kiest nu voor zijn maatschappelijke carrire. Ondanks een poging van RBC - al lijkt die poging nooit met daadkracht te zijn ingezet - kiest hij voor Schijf, dat met Van Nijnatten een topper voor de vierde klasse heeft binnen weten te hengelen. 




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd