Dinsdagavond begint RBC weer met trainen

Gepost door:ForzaRbc // 2016-08-08 00:00:00 // 2478 keer bekeken

Na een rustperiode van drie weken begint de selectie van RBC morgenavond aan de hervatting van de voorbereiding. Vanaf morgen zijn alle trainingen ook weer in het Herstaco Stadion. De trainingsintensiteit wordt ten opzichte van juli verhoogd. Er wordt drie maal per week getraind. Deze intensiteit wordt tot eind augustus aangehouden. 


De ploeg van hoofdcoach Danny Mathijssen speelt nog een keer een oefenduel alvorens het seizoen van start gaat. Aankomende zondag om 12.00 uur speelt RBC nog een laatste testwedstrijd tegen SV Nevelo. De club uit Oisterwijk komt uit in de zondag derde klasse C. In juli werden al twee oefenduels afgewerkt. Zaterdag derdeklasser Olympia'60 verloor op Sportpark Rimboe met 4-3 van de equipe van Mathijssen. Drie dagen later speelde RBC met 2-2 gelijk tegen zaterdag tweedeklasser GDC. 

Op zondag 21 augustus gaat het seizoen van start met een uitwedstrijd in het bekertoernooi tegen SC Gastel. 

Bij RBC is op dit moment nog een enkeling met vakantie. Deze week sluiten Mamadi Sidibe (spits), Grigor Sahakjan (aanvallende middenvelder), Skender Memisi (middenvelder) en Kevin van Andel (flankspeler) weer aan. De training start om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. 







Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd