Blessures Puri?l, Verstijlen en Van Andel vallen mee

Gepost door:ForzaRbc // 2016-05-27 00:00:00 // 2747 keer bekeken

RBC lijkt ongeschonden uit de strijd te zijn gekomen met Clinge. Papito Puril en Danny Verstijlen moesten in het duel met de Zeeuwse ploeg vroegtijdig het veld verlaten, vanwege opgelopen blessures. Beide spelers lijken echter zondag gewoon mee te kunnen doen.


Op Puril werd een aantal keer een aanslag gepleegd. In de tweede helft werd hij opnieuw hard tegen de vlakte gewerkt, waarna hij hinkend van het veld af moest. "In de eerste helft bij de toegekende strafschop vloog ik wel door de lucht en hij raakte me ook, maar ik was al los. Dus in principe had ik daar niet veel last van. In de tweede helft kreeg ik wel een flinke tik. Ik voel het wel, maar ik verwacht zondag gewoon te kunnen spelen," zo zei Puril na afloop.

Ook Danny Verstijlen moest het duel vroegtijdig beindigen. De lange centrumverdediger, die een goede partij speelde, kreeg last van zijn enkel. Maar ook hij is zondag inzetbaar.

De knieblessure van Kevin van Andel valt heel erg mee. "Ze hebben vocht uit me knie gehaald en voor de rest is er weinig aan de hand. Ik voel het wel een beetje, maar ik speel zondag gewoon," zo zei hij.

RBC lijkt daardoor aanstaande zondag met een fitte selectie richting Bavel af te kunnen reizen. Er zijn tegen Clinge geen schorsingen opgelopen. Tim Eggly is zondag ook weer inzetbaar. 




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd