Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC speelt laatste competitieduel in Hoogerheide

Gepost door:ForzaRbc // 2016-05-16 00:00:00 // 1636 keer bekeken

RBC speelt vanmiddag haar laatste competitiewedstrijd van het seizoen op bezoek bij RKVV METO. De Roosendalers hebben nog kans om de derde periodetitel in de wacht te slepen, maar zijn daarbij wel afhankelijk van het resultaat bij het duel Victoria'03 en SC Gastel.

Eerder dit seizoen won RBC vrij gemakkelijk van METO met 4-0, al werd het duel pas in de slotfase beslist. Hoofdcoach Danny Mathijssen heeft vanmiddag vrijwel een fitte selectie tot zijn beschikking. Alleen Deion Goveia ontbreekt. De nummer tien van RBC heeft zijn kruisbanden gescheurd, zo liet hij vorige week weten.

Na vanmiddag is duidelijk tegen wie RBC de nacompetitie moet beginnen. De Roosendalers starten de halve finale van de nacompetitie sowieso tegen een Zeeuwse tegenstander. Bij winst in de derde periode speelt RBC, als de finale gehaald wordt, tegen Bavel. Mocht het winnen van de derde periode niet lukken dan ontvangt RBC van kampioen Victoria'03 de tweede periode. Dat betekent dat de Roosendaalse club bij een eventuele finaleplaats RSC Alliance of Ria W treft.
Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Schalk, Pieter, Verstijlen, Boomaars; De Voogd (c), Eggly, Van der Kruyssen; Puril, Numanovic, Van Andel




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd