Voorbeschouwing RBC - Victoria'03

Gepost door:ForzaRbc // 2016-04-30 00:00:00 // 2415 keer bekeken

Morgenmiddag staat de topper RBC - Victoria'03 op het programma. De club uit Oudenbosch voert momenteel de ranglijst aan in de vierde klasse B en kan kampioen worden in het Herstaco Stadion. De Roosendalers hebben nog een theoretische kans om het kampioenschap binnen te halen.

Victoria'03 verloor nog geen enkel duel, al had RBC in het begin van het seizoen een flinke tik kunnen uitdelen. De ploeg van toenmalig hoofdcoach Martijn van Galen moest het toen stellen zonder topscorer Kevin van Andel, Papito Puril, Gino Pieter, Danny Mathijssen en Deion Goveia. Die laatste is overigens morgen ook niet inzetbaar, evenals Mathijssen die nu hoofdcoach is van het vlaggenschip. Ondanks de vele afwezigen kreeg RBC kansen om de overwinning naar zich toe te trekken. Andrej Numanovic kwam in de eerste helft alleen voor het vijandelijke doel, maar schoot recht in de handen van de keeper. Skender Memisi schoot op de paal vanuit de tweede lijn en in de slotfase had Numanovic de overwinning op zijn schoen. Na een goede solo actie kwam hij weer alleen voor de doelman, maar zijn schot belandde op de lat. Het duel eindigde in 1-1.

Zondagmiddag zijn Van Andel, Puril en Pieter wel present. Naast deze drie spelers zullen ook Jovanni van Nijnatten (vorige week trefzeker), Jari Voeten en Joey Tak deel uitmaken van de wedstrijdselectie. 


Hoofdcoach Danny Mathijssen stond vorige week voor het eerst aan het roer. Het veldspel was, zeker in de tweede helft, van een hoger niveau dan de laatste weken. Het eerste elftal van RBC wil die lijn doortrekken en de aanstaande kampioen de eerste nederlaag van het seizoen toebrengen. 

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Schalk, Verstijlen, Pieter, Boomaars; De Voogd (c), Eggly, Van der Kruyssen; Puril, Van Nijnatten, Van Andel




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd