Van Galen op non-actief, Danny Mathijssen nieuwe hoofdtrainer

Gepost door:ForzaRbc // 2016-04-20 00:00:00 // 4286 keer bekeken

Martijn van Galen is niet langer hoofdtrainer van het eerste elftal van RBC. Dat bevestigde Van Galen tegenover RBCFans.nl. Het RBC-bestuur had geen vertrouwen meer in een positieve afloop van het seizoen. Danny Mathijssen, huidig speler van het eerste elftal, neemt de vacante positie over.

Al sinds BVV'63 zat het niet lekker tussen Van Galen en het RBC-bestuur, waar voornamelijk Rob Hellendoorn, die de functie hoofdjeugdopleiding bekleedt, een grote vinger in de pap heeft omtrent het vertrek van Van Galen. Naast Van Galen vertrekt ook Danny Verstijlen, die zich solidair heeft verklaard met de ex-hoofdtrainer van RBC. De selectie blijft voor de rest in tact. Naast Verstijlen zijn ook de bestuursleden John Vette (onder druk gezet door Hellendoorn) en vice-voorzitter Jos Hack (wil niets met dit besluit te maken hebben) opgestapt. Ook vlagger Antoon Coppens heeft zijn functie per direct neergelegd.

Eind mei start voor RBC de nacompetitie, al moet de nacompetitie in de komende wedstrijden nog wel veilig gesteld worden.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd