Statement Supportersvereniging RBC

Gepost door:ForzaRbc // 2016-04-19 00:00:00 // 2067 keer bekeken

Beste RBC-supporters, leden, ouders, spelers, en jeugdspelers, 

Jullie hebben ongetwijfeld meegekregen dat de huidige situatie tussen stadioneigenaar P. Hermsen en RBC niet goed is. Er schijnt een financieel probleem te zijn waar op dit moment beide partijen nog geen akkoord over hebben bereikt.  
 
Hoewel wij begrijpen dat de eigenaar RBC aan haar contract houdt, betreuren wij ten zeerste dat de heer P. Hermsen het probleem openbaar gemaakt heeft door naar de krant te stappen. Dankzij deze actie en het tumult eromheen doet het velen van ons denken aan het faillissement van de BVO.  Wij willen jullie oproepen niet persoonlijk te reageren richting de eigenaar en zich te onthouden van enige vorm van reactie. Ten eerste : het zal het overleg niet ten goede komen en ten tweede: verlaag jezelf niet tot hetzelfde niveau.  
De SV vind dat het nog te vroeg is om het bestuur aansprakelijk te stellen, omdat wij niet alle ins en outs op een rijtje hebben. Als alles afgerond is willen wij wel een goed gesprek hebben met het RBC-bestuur hoe dit zo ver heeft kunnen komen en om tot een constructieve oplossing te komen om dit in de toekomst te vermijden.
  
Wij als SV vinden dat wij ons steentje bij moeten dragen om het probleem op te lossen en stellen daarom 1000,- euro beschikbaar om de schuld af te betalen. Tevens leggen wij drien als bestuursleden een totaal van 125,- Euro priv bij. Wij willen jullie vragen ook een bijdrage te leveren, zodat wij een mooi bedrag kunnen overleveren aan de club tijdens de wedstrijd van 1 mei tegen Victoria'03Wij zullen het bedrag direct storten naar de eigenaar van het stadion, in goed overleg met beide partijen.  

Indien u een bijdrage wilt leveren kunt u deze storten op ons rekeningnummer: 
NL50ABNA 0478004990 tnv Supportersvereniging RBC.

Om deze toestand in de toekomst te voorkomen hebben wij gevraagd aan RBC om een supportersraad op te richten; er bestaat namelijk al een ouderraad. Wij kunnen dan in de toekomst ook als supporters een vinger aan de pols houden.  

Als SV houden wij het vertrouwen in een goede afloop en wij vertrouwen er dan ook op dat de jeugd en ouders bij RBC blijven. Zo blijven wij als supporters ook volledig achter het eerste elftal staan, ook al zit er dit jaar hoogstwaarschijnlijk geen kampioenschap in. Via de nacompetitie is ook promotie af te dwingen, want wij RBC'ers geven ons niet zomaar gewonnen!
 
Met sportieve groet,  
Bestuur SV 
 
RBC LEEFT!




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd