Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

80%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

20%

Stemmen: 20

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Geruchtenmolen komt op gang

Gepost door:Remy // 2007-05-04 00:00:00 // 2737 keer bekeken

Het seizoen nadert zijn einde en de clubszijn al op zoek naar versterking voor volgend jaar. Ook nu gaat dat weer gepaard met talloze geruchten. De afgelopen dagen werd RBC steeds vaker genoemd in de media.

RBC lijkt op zoek naar een nieuwe keeper. Zozou Jesper Hogedoorn een mogelijke versterking zijn. De 21-jarige doelman komt op dit moment niet aan spelen toe bij FC Volendam, waar zijn contract komende zomer afloopt. Ook FC Zwolle, Helmond Sport en Cercle Brugge zouden interesse hebben. Hogedoorn gold als een groot talent bij Feyenoord, waar hij in 2003 als 17-jarige debuteerde in het eerste elftal.

Verder valt de naam van Mark Volders. De doelmanstondvorig seizoen al bij RBC onder de lat, maar besloot na de degradatie te vertrekken. De 30-jarige Belg draait een goed jaar bij Excelsior Moeskroen. Hij wekte de belangstelling van onder andere Roda JC, Sparta en SC Lokeren. Volgens VoetbalPrimeur.nl is ook RBC een gegadigde. Een overgang lijkt echter onwaarschijnlijk. Moeskroen, waar Volders een contract heeft tot medio 2008, zou maar liefst n miljoen euro vragen.

FC Eindhoven hoopt binnenkort Kevin Diaz en Arjan Ebbinge te contracteren. Beide spelers mogen na dit seizoen transfervrij vertrekken bij RBC.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd