Tolenaars gestopt, Mossati exit

Gepost door:ForzaRbc // 2016-03-24 00:00:00 // 2399 keer bekeken

RBC heeft een selectiespeler minder. Andries Tolenaars heeft aangegeven niet langer deel uit te willen maken van de hoofdmacht van de oranje-witten.

Tolenaars moest het gehele seizoen veelvuldig vanaf de bank beginnen. De concurrentie op het middenveld is hevig. Gino Pieter, Tim Eggly en aanvoerder Lars de Voogd maakten de afgelopen maanden de dienst uit. Na de terugkeer van Deion Goveia, die de gehele eerste seizoenshelft aan de kant bleef vanwege een zware knieblessure, werd de situatie er niet beter op, Ook Remko van der Kruyssen kon aan het begin van de tweede seizoenshelft weer aanhaken.

RBC heeft daarnaast weinig last van blessures. Al weken achterelkaar kan er gekozen worden voor dezelfde elf spelers. "Andries mistte motivatie," zo liet hoofdcoach Martijn van Galen weten tegenover RBCFans.nl.

Naast Tolenaars heeft Van Galen aan Youssef Mossati laten weten dat hij geen versterking is. "De komende weken wil ik, waar mogelijk, meer gebruik gaan maken van spelers van RBC U19," zo besloot Van Galen.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd