Vromans naar Kruisland

Gepost door:ForzaRbc // 2016-03-21 00:00:00 // 2995 keer bekeken

Nicky Vromans keert komend seizoen niet terug bij RBC. De linksback had zijn jawoord gegeven aan RBC-hoofdcoach Martijn van Galen, maar komt daar nu op terug. Hij gaat komend seizoen voor SC Kruisland spelen, zo liet Van Galen weten tegenover RBCFans.nl.

Naast Vromans trekt Kruisland aan nog meer spelers van RBC. Gino Pieter en Papito Puril zijn actief benadert door de club uit Kruisland. Opvallend detail is dat Peter Leesmans, momenteel hoofdcoach van RBC U17, volgend seizoen de scepter zwaait bij de club uit het gelijknamige dorp. 


Naast Kruisland heeft ex-hoofdtrainer Erwin van der Woerdt doelman Thierry Aarts gepolst om richting vv Prinsenland te komen. De goalie heeft echter vriendelijk bedankt. 

Vanuit verschillende clubs wordt er getrokken aan RBC-spelers, maar vanuit het RBC-bestuur wordt er vrijwel geen initiatief genomen om de spelers te behouden. Slechts met enkele spelers is er individueel gesproken. Naast de huidige spelersgroep zit RBC momenteel in een spagaat om versterkingen binnen te halen. Het is namelijk nog helemaal niet duidelijk op welk niveau de Stadionclub volgend jaar actief is.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd