RBC ontvangt morgen Zeeland Sport

Gepost door:ForzaRbc // 2016-03-19 00:00:00 // 1448 keer bekeken

Zondagmiddag ontvangt RBC in het eigen Herstaco Stadion Zeeland Sport. De club uit Vlissingen bezet momenteel de laatste plaats in de vierde klasse B. 

In de heenwedstrijd won RBC met 1-7. Ook nu lijkt een grote zege voor het grijpen, maar onderschatting ligt altijd op de loer. De Zeeuwen deden koploper Victoria'03 wankelen. De ploeg van hoofdcoach Martijn van Galen is daardoor gewaarschuwd. "Om in de race te blijven, zullen we vooral de tegenstander niet moeten onderschatten en drie punten moeten halen. Dus vanaf de eerste minuut attent en spelen met beleving," zo laat Van Galen weten tegenover RBCVoetbal.nl.

Van Galen heeft morgen een fitte selectie tot zijn beschikking. Momenteel is de achterstand op Victoria'03 nog twee punten, al moeten zij nog een wedstrijd inhalen. Ook SC Gastel is nog in de race om het kampioenschap. De club uit Gastel heeft n punt achterstand op RBC.

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Pieter, Verstijlen, Mathijssen, Boomaars; Eggly, De Voogd (c), Goveia; Puril, Numanovic, Van Andel




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd