Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC morgen naar Nispen

Gepost door:ForzaRbc // 2016-02-20 00:00:00 // 3027 keer bekeken

RBC gaat morgenmiddag op bezoek bij NSV en hoopt de nederlaag van afgelopen week weg te kunnen poetsen. De ploeg van hoofdcoach Martijn van Galen ging toen ietwat onverwacht onderuit tegen SC Gastel (1-0).

Een aantal RBC-spelers konden niet met de druk omgaan tijdens de verloren topper. "Er waren er een aantal nerveus," zo liet Van Galen na afloop weten. De achterstand op koploper Victoria'03 is daardoor van twee punten weer opgelopen naar vijf punten. Ook SC Gastel is RBC nu voorbij in de rangschikking, al hebben zij slechts n punt voorsprong.

Deze week speelde de Roosendaalse ploeg nog een oefenduel tegen Achtmaal, de nummer twee uit de vijfde klasse A. Dat duel werd simpel met 3-0 gewonnen. Met wat meer scherpte voor de goal hadden ook de dubbele cijfers gehaald kunnen worden.

Komende zondag wacht NSV. In Nispen heeft RBC nog nooit gewonnen. Vorig seizoen verloor het met 1-0 en op het dorpentoernooi wist men in de laatste minuten net een gelijkspel uit het vuur te slepen. Op dat toernooi was RBC weliswaar vele malen sterker dan de thuisploeg, maar de vele kansen werden niet omgezet in goals. In de absolute slotfase kopte Andrej Numanovic de Roosendalers alsnog naast de geel-zwarten.

Van Galen denkt dat zijn ploeg klaar is voor de confrontatie met NSV: "NSV is een taaie tegenstander en we zullen dan ook alles moeten geven. De wedstrijd van vorige week was een teleurstelling , maar ik heb het idee dat we het redelijk verwerkt hebben," zo liet hij weten tegenover RBCvoetbal.nl.

Een aantal spelers zijn zondag niet aanwezig. Skender Memisi is disciplinair geschorst, Andries Tolenaars en Andreas Dalampekis zijn afwezig en Youssef Mossati is niet fit genoeg. 

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Schalk, Verstijlen, Mathijssen, Boomaars; Pieter, Eggly, De Voogd (c); Puril, Numanovic, Van Andel




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd