Hamers: "Wij zetten die RBC'ers wel even op hun plek"

Gepost door:ForzaRbc // 2016-02-13 00:00:00 // 3042 keer bekeken

RBC speelt vanavond de belangrijke wedstrijd tegen SC Gastel. Bij een eventuele overwinning neemt de ploeg van hoofdcoach Martijn van Galen afstand van de ploeg uit Gastel en blijft het in het spoor van Victoria'03.

Vorig seizoen wist RBC met 2-4 te winnen door doelpunten van Anouar el Khassim (3x) en Mike Alderson. Dit seizoen verloor de Roosendaalse ploeg de eerste confrontatie in eigen huis met 1-2. Van Galen moest in dat duel aanvoerder Lars de Voogd, Gino Pieter en Skender Memisi missen. Papito Puril kwam er tien minuten voor tijd pas in en topscorer Kevin van Andel had last van oorontsteking. Zij beginnen vanavond hoogstwaarschijnlijk allemaal in de basis. 


Volgens SC Gastel rechtsback Richard Hamers denken de RBC-spelers en de bijbehorende aanhang nog steeds dat zij het RBC van de eredivisie zijn. Dat laat hij aan BN De Stem weten. "Wij zetten die Roosendalers graag op hun plek," zo zegt hij met trots.

Ondanks enkele twijfelgevallen lijkt de ploeg van Van Galen op tijd fit te zijn voor het duel met SC Gastel. "Iedereen beseft dat vanavond een belangrijk duel is. Het is even de pijn verbijten," zo stelt de hoofdcoach.

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Tolenaars, Verstijlen, Mathijssen, Boomaars; Pieter, Eggly, De Voog (c); Puril, Numanovic, Van Andel




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd