Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

81%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

19%

Stemmen: 21

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC zondag tegen Noordhoek

Gepost door:ForzaRbc // 2016-01-30 00:00:00 // 2942 keer bekeken

RBC komt zondagmiddag in actie tegen Noordhoek, de nummer vier uit de competitie. De ploeg uit het gelijknamige dorp heeft evenveel punten als de Roosendalers. RBC speelde het heenduel met 0-0 gelijk, al kregen de oranje-witten voldoende kansen en mogelijkheden om een hoge score neer te zetten. "Al hadden we nog drie weken doorgespeeld, dan hadden we nog niet gescoord," zo liet Tim Eggly afgelopen week weten.

Hoofdcoach Martijn van Galen heeft komende zondag een vrij fitte selectie tot zijn beschikking. Alleen Papito Puril is een vraagteken. De snelle rechtsbuiten raakte vorige week geblesseerd in het oefenduel met VVR, waar hij door drie spelers van de tegenstander afgestopt moest worden. Een rake tik op de gevoelige enkel betekende voor hem einde wedstrijd. RBC kan zondag afstand nemen van Noordhoek, dat vorige week verloor bij SC Gastel. De Roosendalers zagen daardoor Gastel voorbij schieten in de ranglijst. Zij hebben nu een punt meer, maar ook een wedstrijd meer gespeeld. "Zondag spelen we tegen een stugge tegenstander. Noordhoek heeft niet voor niets een gelijk aantal punten zoals wij. Desondanks hadden we in de uitwedstrijd legio kansen om daar toen te winnen. We hebben wat dat betreft nog wat recht te zetten. We hebben daarom deze week dan ook intensief getraind," zo laat Van Galen tegenover RBCvoetbal.nl weten.

RBC zag koploper Victoria'03 wel in actie komen. De club uit Oudenbosch won met 4-2 van subtopper ODIO. Het gat is daarmee gestegen naar zeven punten, al heeft RBC nog een wedstrijd tegoed. "Helaas ging de wedstrijd tegen Grenswachters niet door, waardoor we een wedstrijd achterlopen. Tegen Noordhoek moeten we winnen om in het spoor van Victoria te blijven."

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Schalk, Mathijssen, Verstijlen, Boomaars; Pieter, Eggly, De Voogd (c); Van Andel, Van der Kruyssen, El Allaoui




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd