De Fendert - RBC wordt gespeeld in Zevenbergen

Gepost door:ForzaRbc // 2016-01-15 00:00:00 // 2847 keer bekeken

Het duel tussen RBC tegen De Fendert  gaat morgen sowieso door. Het duel tussen Rood Wit W en RBC eerder deze week werd wel afgelast. RBC ontmoet De Fendert op het kunstgrasveld van derdeklasser Virtus. Het duel begint om 14.30 uur.

Afgelopen seizoen stonden beide clubs twee keer tegenover elkaar. Op het toernooi van Klundert in augustus 2014 werd het 1-1. Vlak voor tijd moest RBC toen de gelijkmaker incasseren. Het duel duurde overigens maar veertig minuten. In januari 2015 ontving RBC De Fendert in het eigen Herstaco Stadion. Het werd 6-1 voor de Roosendalers. Momenteel bezet De Fendert de elfde plek in de zaterdag derde klasse B.

RBC heeft wel wat personele problemen. Danny Mathijssen doet morgen sowieso niet mee. De verdediger annex middenvelder moet met zijn elftal RBC U19 in actie komen tegen Virtus A1. Andreas Dalampekis kan mogelijk ook niet spelen vanwege griep. Tim Eggly, die voor de winterstop de ziekte van Pfeiffer opliep, is gisteren door zijn knie gegaan. "Het is nog afwachten of hij kan spelen," zo liet hoofdcoach Martijn van Galen weten tegenover RBCFans.nl. Papito Puril heeft wat last van irritatie. "Ik probeer Deion Goveia een half uur te laten spelen. Morgen start ik sowieso met wat andere jongens," zo besloot Van Galen.


Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Schalk, Pieter, Boomaars, Tolenaars; De Voogd (c), Memisi, El Allaoui; Van der Kruyssen, Numanovic, Van Andel




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd