Nicky Vromans weer terug naar RBC

Gepost door:ForzaRbc // 2015-12-16 00:00:00 // 3241 keer bekeken

RBC heeft de eerste versterking voor komend seizoen binnen. Nicky Vromans keert terug naar de Roosendaalse club, zo meldt RBCvoetbal.nl. De 19-jarige linksback verruilde RBC na afloop van vorig seizoen voor Hoofdklasser DOSKO. 

Ondanks een goede voorbereiding, waar hij onder andere tegen PSV Eindhoven in actie kwam, wist hij nooit tot een vaste waarde uit te groeien. Hij speelde voornamelijk zijn wedstrijden bij DOSKO 2, al trainde hij wel altijd mee met de selectie van het eerste elftal. Zelfs een invalbeurt in het bekerduel met RBC werd hem niet gegund.


* Nicky Vromans bezorgt Joshua Brenet van PSV een panna. (Foto HoofdklasseBzondag.nl)


De afgelopen weken sprak de balvirtuoos met hoofdcoach Martijn van Galen en technisch manager John Vette. "Vanwege persoonlijke omstandigheden is het beter dat ik volgend jaar weer in Roosendaal speel. En dan speel ik het liefst toch weer bij RBC. Ik weet dat RBC volgend jaar graag in de 3e klasse wil spelen, maar zelfs als dat niet zou lukken, speel ik toch in het oranje wit!"

Naast RBC waren ook SC Kruisland en RSC Alliance genteresseerd in de speler. Vromans is multifunctioneel inzetbaar. Zijn positie is linksback, maar hij kan de gehele linkerflank bestrijken. Voor RBC kwam hij uit voor FC Dordrecht A1.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd