Zondag laatste competitieduel voor de winterstop

Gepost door:ForzaRbc // 2015-12-12 00:00:00 // 2856 keer bekeken

RBC speelt morgen de laatste competitiewedstrijd van de eerste seizoenshelft. In het Herstaco Stadion ontmoet het SC Welberg. De ploeg uit het gelijknamige dorp bezet momenteel de negende plaats.

Welberg begon, ondanks een fikse nederlaag in het openingsduel met HSC'28 (0-6 verlies), goed aan de competitie. Na zes duels had het al elf punten weten te bemachtigen. RBC wist in de eerste vier duels niet tot winst te komen, maar na acht zeges op rij staat de ploeg van hoofdcoach Martijn van Galen nu op de tweede plaats achter Victoria'03. 

Afgelopen week won RBC met 1-4 op bezoek bij HSC'28. De ploeg uit Heerle kwam na de tweede helft op gelijke hoogte. Dat was ruim twee maanden geleden voor het laatst een club gelukt in de competitie tegen de Roosendalers. RBC herpakte zich snel en voerde het tempo flink op. Uiteindelijk kwam er 1-4 op het bord.

"We gaan ons nog n keer opladen voor de winterstop. Om Victoria niet uit het oog te verliezen, moeten we drie punten pakken. Andrej Numanovic is er niet bij vanwege een blessure. Verder zal er niet veel veranderen," zo stelde hoofdcoach Van Galen.

RBC bezet momenteel de eerste plek in de tweede periode. Victoria'03 heeft hetzelfde aantal punten, maar een veel minder doelsaldo.

Vermoedelijke opstelling RBC: 
Aarts; Schalk, Mathijssen, Verstijlen, Eggly; Pieter, De Voogd (c), El Allaoui; Puril, Van Andel, Tolenaars




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd