Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC zondag richting Heerle

Gepost door:ForzaRbc // 2015-12-05 00:00:00 // 2963 keer bekeken

RBC speelt zondag de laatste uitwedstrijd van dit jaar. De ploeg van hoofdcoach Martijn van Galen gaat morgenmiddag op bezoek bij HSC'28. 


De afgelopen zeven duels werden door de Roosendalers gewonnen. Om uitzicht op de koppositie te houden is het noodzaak om ook komend weekend te winnen. Vorig jaar won RBC met 0-3 bij HSC'28. Mike Alderson (2x) en Remko van der Kruyssen waren toen trefzeker. Redouan el Allaoui pakte toen een rode kaart, waar hij vier wedstrijden schorsing voor kreeg. Op het dorpentoernooi speelde RBC en HSC'28 ook al tegen elkaar. Kevin van Andel wist toen in de slotfase door middel van een rake kopbal de winst veilig te stellen na een goede voorzet van Van der Kruyssen. In dat duel kreeg overigens een speler van HSC'28 rood.

Met de club uit Heerle gaat het de afgelopen wedstrijden een stuk minder. In de eerste vier duels werd drie keer gewonnen, maar het kwam daarna terecht in een vrije val. Alleen tegen Zeeland Sport werd nog de volle buit gepakt. Afgelopen week ging het tegen laagvlieger WVV'67 ook onderuit.  Een makkelijke middag zal RBC allerminst krijgen in deze derby. "Tegenstanders zullen door onze recente resultaten extra gemotiveerd zijn. Wij moeten zorgen dat we niet verrast worden en altijd blijven waken voor onderschatting van de tegenstanders en overschatting van onszelf. We zullen echt elke wedstrijd volle bak moeten geven om resultaat te halen," zo laat Van Galen tegenover RBCvoetbal.nl weten.

RBC mist nog de langdurig geblesseerden Deion Goveia en Remko van der Kruyssen. Laszlo Boomaars is wel weer inzetbaar. 

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Schalk, Mathijssen, Verstijlen, Boomaars; Pieter, Eggly, De Voogd (c); Puril, Van Andel, El Allaoui




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd