RBC morgen in actie tegen METO

Gepost door:ForzaRbc // 2015-11-28 00:00:00 // 2867 keer bekeken

Na een week geen voetbal moet RBC morgenmiddag weer aan de bak. De ploeg van hoofdcoach Martijn van Galen heeft inmiddels zes overwinningen achterelkaar weten binnen te halen en is eigenlijk genoodzaakt om de komende drie duels ook te winnen.

"De komende wedstrijden gaan de rest van ons seizoen bepalen. We hebben de eerste weken al te veel steken laten vallen," zo liet Van Galen tegenover RBCvoetbal.nl weten. Morgen komt METO op bezoek in het Herstaco Stadion. Zij wisten onder andere Grenswachters op een gelijkspel te houden en wonnen uit bij SC Gastel. Twee weken terug had RBC enkele mankementen. Laszlo Boomaars was geblesseerd, Danny Verstijlen was op vakantie en Papito Puril was niet geheel fit. Hij moest toen met een pijnlijke lies spelen. De Roosendalers wonnen echter wel. Door een doelpunt van Kevin van Andel pakte RBC ook bij SVC de volle buit. "De wedstrijd tegen SVC was een zware pot en de week rust heeft ons goed gedaan. Zo hebben we de kleine blessures mooi rust kunnen geven."

RBC kan daardoor morgen in vrijwel de sterkste opstelling spelen. Eggly, die tegen SVC als centrale verdediger moest spelen door de absentie van Verstijlen, zal weer richting het middenveld gaan. Redouan el Allaoui zal vermoedelijk weer als linksbuiten starten en Van Andel speelt hoogstwaarschijnlijk in de punt. Remko van der Kruyssen en Deion Goveia, die beiden langdurig geblesseerd zijn, komen morgen niet in actie. Zij sluiten pas na de winterstop weer aan. Marcello van Daalhuizen is inmiddels permanent naar het tweede elftal gezet om ritme op te doen.

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Schalk, Verstijlen, Mathijssen, Boomaars; Pieter, Eggly, De Voogd (c); Puril, Van Andel, El Allaoui




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd