Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

74%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

26%

Stemmen: 27

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC morgen naar Standdaarbuiten

Gepost door:ForzaRbc // 2015-11-14 00:00:00 // 2804 keer bekeken

Morgenmiddag gaat RBC op bezoek bij SVC. De huidig nummer tien van de vierde klasse B heeft al zes duels niet meer gewonnen. 

RBC bewandelt juist de andere route. na een slecht begin - RBC wist in de eerste vier duels niet tot winst te komen - is de ploeg van hoofdcoach Martijn van Galen ineens gaan draaien. Het leverde vijf overwinningen op. De laatste vier competitieduels werden zelfs met enorme uitslagen gewonnen. De Roosendalers verloren tevens nog geen enkel punt aan de gastheer van morgen sinds de heroprichting. RBC werd er zelfs drie jaar geleden kampioen in de vijfde klasse C. Ivo Vergouwen maakte toen het enige doelpunt van de wedstrijd. Afgelopen seizoen won RBC ook op bezoek bij de blauw-witten. Het werd 0-4 via doelpunten van Gino Pieter, Mike Alderson, Remko van der Kruyssen en Skender Memisi.

Ondanks dat het elftal goed draait blijft Van Galen hameren op het uitvoeren van de taken. "Ik blijf er op hameren dat we iedere wedstrijd onszelf moeten blijven focussen, van onze eigen kracht uit moeten gaan en zeker de tegenstander niet onderschatten. Dus ook SVC niet," zo laat hij weten tegenover RBCvoetbal.nl.

Van Galen kan zondagmiddag niet beschikken over Danny Verstijlen. De lange verdediger is met vakantie. Ook linksback Laszlo Boomaars is niet inzetbaar. Hij ontbreekt vanwege een blessure. Andrej Numanovic is na twee weken weer inzetbaar. 

RBC bezet momenteel nog de zesde plaats, maar zal vermoedelijk na dit weekend wel gaan stijgen. Victoria'03 en Noordhoek komen namelijk dit weekend tegen elkaar in actie. Koploper Grenswachters gaat op bezoek bij laagvlieger BVV'63.

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Schalk, Eggly, Mathijssen, Tolenaars; Pieter, De Voogd (c), Memisi; Puril, Van Andel, El Allaoui




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd