Michael Kromdijk nieuwe tweede doelman

Gepost door:ForzaRbc // 2015-09-11 00:00:00 // 2934 keer bekeken

RBC heeft een nieuwe tweede doelman gevonden. Michael Kromdijk zal deze functie vanaf nu gaan vervullen. Sinds het vertrek van Arthur van den Broek in de winterstop van afgelopen seizoen zat het eerste elftal zonder een tweede goalie.

De 33-jarige doelman was eigenlijk gestopt, maar na een verzoek van RBC kwam hij daarop terug: "Ik was het niks doen eigenlijk een beetje zat. Ik ben blij dat ik weer twee avonden in de week lekker kan trainen," zo liet hij weten aan RBCvoetbal.nl.

Kromdijk kwam in het verleden uit voor RKVV Roosendaal en Klundert. Bij die laatste club kwam hij huidig RBC-doelman Thierry Aarts al tegen. De laatste jaren kwam hij nog wel uit voor SC Amstelwijck uit Dordrecht. "Maar dat was meer voor de lol, samen met wat vrienden," aldus de geboren Roosendaler die in het verleden regelmatig wedstrijden van RBC bezocht. "De mooiste herinnering heb ik aan een uitwedstrijd tegen Ajax in de Arena, waar RBC maar net verloor. Mooie tijd was dat."

Kromdijk kan voorlopig nog niet in actie komen voor RBC. Hij is namelijk nog niet vrijgegeven door de KNVB. Hij zal vermoedelijk pas tegen Noordhoek of SC Gastel speelgerechtigd zijn.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd