Vermeulen sowieso in winterstop naar RBC

Gepost door:ForzaRbc // 2015-09-06 00:00:00 // 2958 keer bekeken

De RBC-supporters kunnen zich in de tweede seizoenshelft sowieso verheugen op een nieuwe topspeler. Ybe Vermeulen trekt dan het RBC-shirt aan. Tijdens het duel met Victoria'03 gingen er al geruchten de ronde dat de Belgische speler de overstap naar RBC zou maken. Zojuist is dit ook bevestigd door hoofdcoach Martijn van Galen tegenover RBCFans.nl.

Vermeulen speelde het afgelopen half jaar voor het eerste elftal van Halsteren, dat kampioen werd in de eerste klasse C. Daarvoor kwam hij uit voor onder andere het eerste elftal van Hoofdklasser Baronie. De middenvelder deed tevens mee op het Klunderttoernooi. Hij kwam slechts een duel in actie. Tegen SEOLTO liet hij toen een verpletterende indruk achter. Door een blessure aan zijn teen bleef hij de overige twee duels aan de kant.

Vermeulen had zich echter voor 15 juni niet over laten schrijven naar RBC, waardoor hij voor het avontuur in Belgi koos bij Brasschaat. Daar heeft de Belg het echter niet naar zijn zin. Momenteel traint de oud-jeugdspeler van de BVO RBC Roosendaal ook mee met het eerste elftal. "We proberen hem nu al te halen, maar de winterstop is realistischer. Hij blijft sowieso meetrainen bij ons," zo stelde Van Galen.





Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd