Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

74%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

26%

Stemmen: 27

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Update: RBC zondag op bezoek bij Rimboe

Gepost door:ForzaRbc // 2015-08-28 00:00:00 // 2924 keer bekeken

RBC gaat komende zondag op bezoek bij RKVV Rimboe. De ploeg van hoofdcoach Martijn van Galen kan zich dan definitief plaatsen voor de tweede ronden van de KNVB-beker. Na eerder overwinningen op vv Vrederust (5-2) en vv Schijf (2-5) volstaat zondag een gelijkspel.

Voor het eerste elftal is het sinds het seizoen 2012/2013 weer voor het eerst dat men terugkeert bij Rimboe. In het eerste jaar van de heropstart speelde RBC haar wedstrijden namelijk bij de club uit de Wouwse Plantage.

Inmiddels zijn weer een aantal spelers terug van vakantie. Redouan el Allaoui, Remko van der Kruyssen en Papito Puril zijn weer teruggekeerd. Daar staat echter tegenover  dat Kevin van Andel en Gino Pieter absent zijn wegens vakantie. "Dit is tevens de laatste wedstrijd voor het begin van de competitie. Daarom gaan we de wedstrijd heel serieus benaderen en benutten om de spelers die terug zijn van vakantie speelminuten te laten maken," zo laat Van Galen tegenover RBCvoetbal.nl weten. Naast de vakantiegangers zijn de nog altijd geblesseerden Marcello van Daalhuizen en Deion Goveia niet inzetbaar. Ook Danny Mathijssen kan nog niet spelen. "De blessure van Danny valt gelukkig mee, die is volgende week weer beschikbaar", zo stelt Van Galen.

Normaal gesproken is de wedstrijd van zondag een formaliteit. RBC won afgelopen jaar op het dorpentoernooi nog met 16-1 van Rimboe.


Update: Andreas Dalampekis is vrijgegeven door de Belgische voetbalbond. "Hij mag zondag meedoen in het duel met Rimboe," zo liet Van Galen weten. Vermoedelijk zal de speler, die overkwam van Olympia Gent, meteen in de basis starten.

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Dalampekis, Eggly, Verstijlen, Boomaars; De Voogd (c), Memisi, Tolenaars; Puril, Numanovic, Van der Kruyssen




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd