Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Vrederust morgen eerste tegenstander in de beker

Gepost door:ForzaRbc // 2015-08-21 00:00:00 // 2922 keer bekeken

Morgenmiddag om 17.00 uur ontvangt het eerste elftal van RBC vv Vrederust uit Halsteren. De club uit Halsteren komt uit in de zaterdag vierde klasse. 

Vrederust, al jaren een club die onderin de zaterdag vierde klasse speelt, heeft zich deze zomer wel versterkt. Onder andere Yannick Broeren en Bart van Nispen van Hoofdklasser DOSKO versterkten de gelederen van de club uit Halsteren.

"We nemen de beker heel serieus. En omdat het wedstrijden zijn waar het om gaat, kunnen we deze poulewedstrijden tevens prima gebruiken als een goede voorbereiding voor de competitie," zo stelt hoofdcoach Martijn van Galen tegenover RBCVoetbal.nl. De hoofdtrainer heeft voor de wedstrijd van morgen nog niet de gehele selectie tot zijn beschikking: "Redouan en Allaoui en Papito Puril zijn pas vanaf volgende week terug van vakantie. Verder zijn Marcello van Daalhuizen en Deion Goveia nog geblesseerd. Mike Schalk lijkt wel weer fit te zijn."

Andreas Dalampekis is nog niet inzetbaar. De van Olympia Gent overgekomen speler moet nog vrijgegeven worden door de Belgische voetbalbond.

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Pieter, Verstijlen, Mathijssen, Boomaars; De Voogd (c), Eggly, Memisi; Van der Kruyssen, Numanovic, Van Andel




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd