Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Goveia weken uit de roulatie, Asamoah weer in beeld

Gepost door:ForzaRbc // 2015-08-19 00:00:00 // 2993 keer bekeken

Deion Goveia kan de komende weken niet in actie komen voor RBC. Een MRI-scan in het ziekenhuis wees uit dat de aanvaller een scheurtje in zijn meniscus heeft opgelopen. Hij zal daardoor een operatie moeten ondergaan.

Goveia deed de eerste trainingen nog wel mee, maar bleef last houden van de knie. Hoofdcoach Martijn van Galen zorgde er voor dat de van Royal Capellen overgekomen spits naar een orthopeed kon. Van Galen heeft bij het bestuur inmiddels aangegeven dat de noodzaak aanwezig is dat er een aanvaller bijkomt.

Naast Deion Goveia is Kevin van Andel de eerste competitiewedstrijd ook niet inzetbaar. De van Klundert overgekomen linksbuiten is dan op vakantie. Dat is een flinke domper, aangezien Van Andel al de gehele voorbereiding een meer dan prima indruk achterlaat. Papito Puril is volgende week terug en zou eventueel het bekerduel met Rimboe (zo) kunnen meedoen.

Door de onzekerheid voorin is het RBC-bestuur nu aan het kijken naar versterking. "Jerry-John Asamoah is nog niet afgewezen, we kijken momenteel naar de mogelijkheden om hem alsnog te halen," zo stelt John Vette, bestuurslid technische zaken, tegenover RBCFans.nl.

Aanstaande donderdag is er ook een gesprek tussen Andreas Dalampekis en Vette omtrent een eventuele overgang naar RBC. Met de mogelijke komst van Dalampekis is hoofdcoach Van Galen in ieder geval verzekerd van een rechtsback in september.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd