RBC vanavond met uitgedunde selectie tegen Cluzona

Gepost door:ForzaRbc // 2015-08-15 00:00:00 // 2883 keer bekeken

RBC speelt vanavond de finale van het dorpentoernooi tegen Cluzona. Hoofdtrainer Martijn van Galen krijgt de zware taak om met een uitgedunde selectie de wedstrijd tot een goed einde te brengen.

Vooral voorin mist RBC er een hoop. Spits Deion Goveia (knie), aanvallende middenvelder Marcello van Daalhuizen (knie), rechtsbuiten Papito Puril (vakantie)  en linksbuiten Redouan el Allaoui (vakantie) zijn niet in staat om deel te nemen. Ook achterin ontbreken er drie spelers, waarvan Mike Schalk al de gehele voorbereiding last heeft van zijn enkel en dus niet kan spelen. Ook Gino Pieter is vanavond niet inzetbaar. De Tank is vanavond absent, evenals Tim Eggly.

Door de vele afwezigen doen er twee spelers van RBC U19 mee. "Ik zit zaterdag ook bij de selectie," zo liet Giovanni Verduijn woensdagavond al weten tegenover RBCFans.nl. Naast de buitenspeler is ook Jovanni van Nijnatten toegevoegd aan de wedstrijdselectie. Hij kan in de punt spelen.

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Dalampekis, Verstijlen, Mathijssen, Boomaars; De Voogd (c), Memisi, Van der Kruyssen; Verduijn, Numanovic, Van Andel




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd